![]() |
|
|||||||
| Google Adwords Sitenizinin Google araciligi ile tanitimini yapin |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
3 Ay GOOGLE 'da Olun
Sınırsız Kontör Sabit Fiyat Garantisi 7 Gün / 24 Saat Gösterim Sınırsız Değişiklik Desteği Chat + Telefon Desteği 7 / 24 Teknik Destek Aylık Otomatik Raporlama Not : Fiyat 675 YTL + KDV'dir ve Sabittir. Bu Fiyat 3 Kelime Icin Gecerlidir. Konum Ayarlamasi Yapilamamaktadir, Yurt Dışı Gösterim Istenirse %20 Fiyat Ilave edilecektir. |
|
|||
|
Sabit fiyat garantisi nasıl verebiliyorsunuz? Konum ayarlaması yapamıyorsunuz neden cünkü tbm'i en düşük olarakmı vereceksiniz? Ya reklamlar 2. hatta 3. reklam sayfasına kadar gidip gösterim almazlar ise? Ya maliyet sizin bizden aldıgımızı geçerse? Geçip zarar etmeyeceginize göre ozaman biz kazıklanmış durumamı düşecegiz? Sonuç olarak daha henüz google adwords'un çalışma mantığını bilmeyen tecrübesiz insanlara bu hizmeti satabilirsiniz ama burdaki kişilere satamayacağınızı düşünüyorum..
Nothing matters, no one else. Konu BrokenPromises tarafından (2006-11-27 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Yukarida da Belirtigim Gibi Para Para Para..
En Dusuk Olani Yazdim Buraya Ayrica Google QUALIFIED PROFESSIONAL Sertifikasina Sahip Bir Firma'dan Saglaniyor.. Gercekten Dusunen Arkadaslar Var ise Sirket Adresi Telefon Numaralari ve Referans'lari Aynen Gonderebilirim.. Referanslara Ornek ; Petrol Ofisi , Efes Pilsen , Ulker , Cukurova , Komili , Sutas.. Daha Saymama Luzum Yok Sanirim ?
|
|
|||
|
Alıntı:
![]() Yöntem hakkında yorum yapmıyorum, umarım size inanan pek insan olmaz. Çünkü geri dönüşü çok düşük olacak bir reklam kampanyası için bilmemkaç YTL para verilmez.
|
''Size Inan Olmaz'' Agir Bir Ithamdir Diye Dusunuyorum ? Sadece Yazildigini mi Saniyorsunuz ? Bunlar Gecmiste Reklam Veren Firmalardan Sadece Bir Kacidir.. Siz Hala Geri Donusu Olmayacak Diyorsunuz
Akliniza Takilan Bisey Var ise Sorarsiniz Gereksiz Aciklamaya Luzum yok Diye Dusunuyorum.. Ayrica Firma Adresini de Verebilirim.. Herhangi Inanilmayacak Bir sey Soz Konusu Olsa ''Chat + Telefon Desteği + Firma Adresini Vermeyiz''
|
|
|||
|
|
|
|||
|
Tek yetkili olduğu külliyen yalan..size en az 10 firma gösterebilirim..
ayrıca bu site www.goognet.com.tr değilmi? http://forum.iyinet.com/google-news/...hlight=goognet |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|