![]() |
|
|||||||
| Google Adwords Sitenizinin Google araciligi ile tanitimini yapin |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
adwords-tr@google.com ' a Hesabını Kapatma isteğini bildiren bir mail atarsan sana yardımcı olacaktirlar.
Bizzat öle kapattim saygılarımla.. |
|
||||
|
Benim şu an hatırımda değil ama forumda aratırsan hesabın nasıl kapandığına dair bilgi mevcut
Edit : nasıl yapıldığını anlatıyorum panele girdikten sonra Hesabım/ Hesap Tercihleri/ Google Hesaplarında düzenle / Yararlandığım hizmetler - Değiştir/ Hesabı kapat ve ilişkili tüm hizmetleri sil Konu Ramses tarafından (2006-09-27 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme |
|
||||
|
Ben de şimdi silmeye çalıştım.
Gördüm ki Google a bağlı tüm hesaplarım silinecek.. Sonra vazgeçtim. Giriş adını başka bir Google Hesabı ile değiştir . Başka bir gmail hesabı girdim. sonra Google Hesaplarında düzenle » a tıkladım Yararlandığım hizmetler - Değiştir e tıkladım. Sonra tüm hizmetlerimi sil seçeneğine tıklayamadım ![]() Daha doğrusu tıklamadım. Silinen şey büyük ihtimal ikinci gmail hesabı ve adwords hesabı olacaktır... %99 böyledir.. Ama cesaret edemedim. Deneyen var mı ?
| Stil | |
|
|