![]() |
|
|||||||
| Google Adwords Sitenizinin Google araciligi ile tanitimini yapin |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
sadece mirc scrtipleri ile alakali ßir sitenin reklamini google'de verebiliyormuyuz ?
eger verilebilir ise ornegin aylik 400 ytl. gißi ßir butce ayirsam. tik basina ne kadar yapayim sizce ? + aylik 400 ytl ile googleden faydalanma olasiligim nedir? lutfen dusunce ve fikirlerinizi sunun.
|
eğer gerçekten 400 ytl. harcamayı düşünüyorsan bu parayı bence internet cafelere, sahiplerine erişimle ilgili birşeyler yaparak harcamak daha iyidir diye düşünüyorum. Hele birde istanbulda isen bu dahada kolay olacaktır.
Konu fenerli tarafından (2006-01-19 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
bence ufak sitelre reklam vererek daha karlı bir iş yapmış olursun 400 ytl ye googledan alabilecek click 5 bini geçmez ama ufak sitelere verirsen reklam günde 500 click alsan ayda 15 bin click yapar sadece bir site için dedim düşün
![]() |
|
||||
|
Anahtar kelime aracı ile tahminleri alabilirsin. Click basina 0.05 verip gunde ne kadar tıklanacağını tahmin ediyor zaten google. Bir de ortalama pozisyonu da veriyor. Bu iki değere göre ayarlama yapabilirsin. Reklamının ust sıralarda çıkmasını istiyorsan click başına ödeyeceğin miktarı artırman gerekiyor. Günlük bütçene göre günde kaç click alacağın ortaya çıkar zaten.
|
|
||||
|
Google bu iş için biraz pahalı olur.
Onun yerine daha küçük reklam şirketlerini deneyebilirsiniz.
| Stil | |
|
|