![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Safaya Eklenen Gizli Keywordler ADSENSE'e aykırımı ??
ama kazancı artırcak şekilde yabancı keyword degil ... + çek ne kadar sürede geliyor ? (yani mart'ın parası ne zaman yollanılıyor) |
|
||||
|
keywordler konusunda kesin bir şart name var mı?
veya okuyabileceğimiz bir yer?
|
Gizli keywordler kullanarak sanmıyorum ki istediğiniz reklamı gösterebileceiğinizi..
Kaldı ki insanlar BAŞLIKLARINI, SAYFALARINDA, DOMAINLERINDE çoğu yerlere ekledikleri halde bile alakasız reklam alan çok arkadaş var ki gizli keywordslerle bu iş zor gibi.. Gizli bir iş yapmakta bence biraz riskli.. Yani bir sorun çıkar demiyorum ama çıkarsa bunun için gizledim diyecek cevabınız var mı o önemli..
|
evet hiç alakası yok bence keyword lerin bende keywor te olmayan şey cıkıyor ..
bu arada ana sayfamda gene google reklamalrı cıkmıyor ne oldu gene yaa
|
ya o zaman sorum şu ;
Hani millet google'da üstte çıkmak için meta'yı dolduruyor ya , birazda gizli keyword falan .. bunun gibi olay için adsense ' birşey diyormu ? ve öyle birşey yapıpta ödemesini alan varmı ? |
|
||||
|
Hani millet google'da üstte çıkmak için meta'yı dolduruyor ya , birazda gizli keyword falan ..
bunun gibi olay için adsense ' birşey diyormu ? ve öyle birşey yapıpta ödemesini alan varmı ? |
|
||||
|
dostum onlar sadece kendilerini kandırıyorlar, öyle doldurarak yukarı çıkamazlar, birde sana bişey diyeyim; sen pek kolaycı gibi duruyorsun, seni atar google bilgin olsun :D herşeyi kuralına göre yapmak lazım.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|