![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar,
22 Kasım 2007, Perşembe günü adsense ekibi bana uyarı maili göndermiş ama ben mail hesabıma bakmadığım için uyarıyı haliyle görmedim, mail aynen şu şekilde, Merhaba, Hesabınızı gözden geçirirken, şu an Google reklamlarını program kurallarımıza uyum sağlamayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. Örneğin, www.karakterim.com/iner.php?stext=.... sayfasında AdSense program kurallarını ihlal ettiğinizi görebildik. Yayıncılar, Google reklamlarını, (komşu içeriği reklamlara benzer şekilde biçimlendirerek ya da reklamları oyun ya da forum başlığı biçiminde oluşturarak) reklamları maskeleyecek tarzda yerleştiremezler. Ek olarak, yayıncılar, belli resimleri sitelerinde görüntülenen reklamlarla ilişkilendiremezler. Bu tür bir uygulama, kullanıcıları, resimlerin reklamverenin sunduğu ürün ve hizmetlerle doğrudan bir ilişkisi olduğu izlenimini doğurarak yanıltabilir. Gereken değişiklikleri lütfen gelecek 72 saat içinde yapın. Aynı zamanda bir kez daha program kurallarımızı (https://www.google.com/adsense/policies) gözden geçirip tüm sayfalarınızın kurallarımıza uyum sağladığından emin olmanızı tavsiye ederiz. Sayfanızı güncellediğiniz an değişiklikleri otomatikman tespit edeceğiz, ve reklam yayını etkilenmeyecektir. Değişiklikleri üç gün içinde yapmamaya karar verirseniz, hesabınız etkin kalacaktır, fakat sayfanızda gelecek için reklam yayınlayamayacaksınızdır. Gelecekte yeniden ihlaller tespit edersek hesabınızı durdurabileceğimizi bildirmek isteriz. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılar, Google AdSense Ekibi şimdi arkadaşlar google bugün hesabı durdurmuş ben hesabımı tekrar nasıl açtırabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum herkeze iyi çalışmalar
|
hesabım zaten şuan kapatıldı ama ben uyarılarını görmedim ve mail yazdım uyarıyı görmediğime dair, açılma şansı varmıdır ?
|
ben siteni inceledim http://www.karakterim.com/iner.php?stext=***** arama yapmışsın ve bu aramaları kaydetmişsin ve indexlenmiş sanırım bu arama yapanlarda müstescen kelimeler mevcut bu kelimeleri ayıklayıp + indexlerini düşürebilirsen hesabın acılır veya bu sayfayadan reklamları kaldır hiç koymaya mail atıp bu sayfada reklamları kaldırdım diyeceksin
I'm Back Konu Permission tarafından (2007-12-14 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
bence açarlar
, ama değişiklikleri hemen yap ve uygula....adsense de, üst üste mail çekme, düzenlemeleri yaptım , diye protokol bir mail çek sonrada bekle.. |
|
||||
|
ben önce domainin engellendiğini anlamadım çünkü daha önce böyle birşey görmedim ya hesabı kapatırlar yada hiçbirşey yapmazlar, sitemde reklamlarınız görünmüyor diyerekten mail yazdım ardından başka bir pub kodu ekledim baktım oda çalışmıyor sonra mailimi inceledim adamlar 1 ay önce göndermiş maili ardından düzenlemeler yapılmıştır diye mail yazdım, ilk gönderdiğime cevap olarak mailine bak diye cevap yazmışlar, inşallah açarlarda huzuru bulurum yoksa böyle bir siteyi bitirmem aylarımı alır poff
| Stil | |
|
|