Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Reklam ve Reklam Networkleri > Google Adsense

Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani

LinkBack (10) Seçenekler Stil
  9 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-06, 00:54
TuGRuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/12
TuGRuL is on a distinguished road
Standart Google Reklamlarına Tıklama Kuralları :)

Sizce google reklamlarına nasıl tıklanır ? Tabi belli başlı kuralları vardır. Öyle rasgele tıklanmaz...

Merak edernler için

Cevaplarıda kesinlikle Okuyun )))

Alıntı:
okuyucuj ben sat başı ip değiştiriyorum en çok parayı benden kazanıyorsun demkki ee artık bizide görürsün dimi
Alıntı:
Okuyucu valla bende yemek tarifleri ve tencere tava reklamlarına tıklıyom haberin olsun ama bunu bize ayrıca açıkladığın iyi oldu öğrendik kurallarını :P
Alıntı:
amaç doğru tıklatmak arkdaşlar,

herkes ben tıkladım diyor amna listeye bakıyoruz 11 tık var bunu 9 ben 3 egla tıklamış, sonra jeton düştü. yahu herkes tıklıyor ama nasıl tıklayacağını bilmiyor diye.
Alıntı:
hopppp atma şimdi ben gerçektn tıklıyorum
bigün nasıl tıkladığımı gösteririm sana ama ramazandan sonra tamam mı )))
Alıntı:
kimdiyor tıklamıyoruz diye tıklaya tıklaya tık tık dede olduk bee ...
Alıntı:
ahanda modemi kapatıp açtım bidaha tıkladım okuyucu komisyonnumu unutma

Konu TuGRuL tarafından (2007-12-06 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir..

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-06, 01:03
DijitalSanat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
DijitalSanat is on a distinguished road

reklam kokan hareketler bunlarr....

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-06, 01:06
TuGRuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iTrader: %100/12
TuGRuL is on a distinguished road

Alıntı:
DijitalSanat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
reklam kokan hareketler bunlarr....
ben reklam yapmıyorum. adamlar yapıyorlar çok komiğime gitti.

Bu kadarda olmaz dedim ama bal gibi oluyor..

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-06, 16:00
gokhans19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Geri Döndüm

Blog Entries: 1
iTrader: %100/2
gokhans19 will become famous soon enough

Birader senin konunu görmeden aynı sitenin konusunu bende açmıştım bu konudan devam edelim bari.
http://forum.iyinet.com/google-adsen...tml#post535993

Yazış şeklinden reklamlara tıklama dersi verenin 15-16 yaşında çocuk olduğu belli oluyor..Ben şikayet ettim google onlara bi tıklasında görsünler..

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-06, 16:16
mami

Blog Entries: 3
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/18
Mywedding is just really niceMywedding is just really niceMywedding is just really niceMywedding is just really nice

hemde Site Kuralları bölümünde yazıyor, aşağıdakilerde yeni mesajlar
http://www.okuyucu.org/showthread.php?p=158133

Alıntı:
* ohhh götür paraları birazını gönder de oks kitabı alayım

* Ana Sayfayada Reklam Koysaniz Daha İyi Olur Tiklamak İcin Reklam Ariyorum Site İcinde

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-06, 16:36
Member

Tecrübe Puanı: 1
Rani is an unknown quantity at this point

Ne hoş hakkaten

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-06, 17:10
Member

Tecrübe Puanı: 1
RauL is an unknown quantity at this point

google banlayınca banladı oluyo.
gizliden reklamlara tıklamaya teşvik ediyor.
sonra banlandım.
tabiki banlanacaksın. adworsa reklam verenler enayimi ya

1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #8 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-07, 00:10
Member

Alıntı:
gokhans19´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birader senin konunu görmeden aynı sitenin konusunu bende açmıştım bu konudan devam edelim bari.
http://forum.iyinet.com/google-adsen...tml#post535993

Yazış şeklinden reklamlara tıklama dersi verenin 15-16 yaşında çocuk olduğu belli oluyor..Ben şikayet ettim google onlara bi tıklasında görsünler..
Kardeşim yazılarında hiç açıklayıcı değilsin. Ya biz Türkler böyle miyiz ya! Önce site sahibine bi mail at baktın tınlamadı ondan sonra et şikayetini burda direk yazmışsın şikayet ettim Google'a diye. ya bu kadar benimsenmez ki bi Google be kardeşim. Parayı hamuduyla götüren onlar siz kenarından damlayanları yalıyosunuz. ona rağmen bu kadar benimsemişsiniz Google'ı. benim gibi banlasalar sizi demediğiniz kalmaz Google'a. Ama birisinin geliriyle oynamak bu kadar kolay mı ya? Belki adamın ihtiyacı var be kardeşim. Yazık günahtır ya. Yakışmıyo Türklere. Elin gevurunun forumlarında görüyourm bana şöyle uyarı geldi böyle uyarı geldi bende kaldırmak zorunda kaldım. Biz Türklerde sen böyle yapmışın Google'a şikayet. Google Türkiye'de çalışanlarda zaten birini banlatınca bulmuşlardır yolunu alıyodur parayı yada prim falan bişeyler veriyolardır belki diye, ben bunu banlayım da para gelsin bana karşı taraf çok ta umurlarında ister sürünsün ister batsın. Ben kendi cebime bakarım derdinde herkes sende bu cevabında böylesin. Ben koyuyom oraya dursun reklam.
Google reklamları hakkında hiç bir yorum yapma hakkına sahip değilmiş gibi konuşuyonuz.

Bu sitede ondan yok heralde Google Reklamları. Neden Adsense 'ten konuşuyoz çünkü. Burayı da sen mi şikayet ettin Gökhan. Şöyle bi mesaj atmayı denedin mi?

Lütfen bu tarz ufak şeylerde önce site sahibine mailinizi atın sonra şikayet edin çok sevgili Guugıl amcanıza. Tamam mı sayın Google fanları, sayın Türk kardeşlerim. Artık bu Google birbirinize düşman edicek sizi farkında değilsiniz be.

Konu DijitalSanat tarafından (2007-12-07 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir..

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-07, 09:32
gokhans19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Geri Döndüm

Blog Entries: 1
iTrader: %100/2
gokhans19 will become famous soon enough
Talking

Alıntı:
DijitalSanat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim yazılarında hiç açıklayıcı değilsin. Ya biz Türkler böyle miyiz ya! Önce site sahibine bi mail at baktın tınlamadı ondan sonra et şikayetini burda direk yazmışsın şikayet ettim Google'a diye. ya bu kadar benimsenmez ki bi Google be kardeşim. Parayı hamuduyla götüren onlar siz kenarından damlayanları yalıyosunuz. ona rağmen bu kadar benimsemişsiniz Google'ı. benim gibi banlasalar sizi demediğiniz kalmaz Google'a. Ama birisinin geliriyle oynamak bu kadar kolay mı ya? Belki adamın ihtiyacı var be kardeşim. Yazık günahtır ya. Yakışmıyo Türklere. Elin gevurunun forumlarında görüyourm bana şöyle uyarı geldi böyle uyarı geldi bende kaldırmak zorunda kaldım. Biz Türklerde sen böyle yapmışın Google'a şikayet. Google Türkiye'de çalışanlarda zaten birini banlatınca bulmuşlardır yolunu alıyodur parayı yada prim falan bişeyler veriyolardır belki diye, ben bunu banlayım da para gelsin bana karşı taraf çok ta umurlarında ister sürünsün ister batsın. Ben kendi cebime bakarım derdinde herkes sende bu cevabında böylesin. Ben koyuyom oraya dursun reklam.
Google reklamları hakkında hiç bir yorum yapma hakkına sahip değilmiş gibi konuşuyonuz.

Bu sitede ondan yok heralde Google Reklamları. Neden Adsense 'ten konuşuyoz çünkü. Burayı da sen mi şikayet ettin Gökhan. Şöyle bi mesaj atmayı denedin mi?

Lütfen bu tarz ufak şeylerde önce site sahibine mailinizi atın sonra şikayet edin çok sevgili Guugıl amcanıza. Tamam mı sayın Google fanları, sayın Türk kardeşlerim. Artık bu Google birbirinize düşman edicek sizi farkında değilsiniz be.
1-Site sahibine niye mail atayım sence o çocuk kural ihlali yaptığını bilmedenmi tıklama dersi veriyor.Bide utanmadan demiş tıkladım diyosunuz ama tıklamıyosunuz.Çocuk üyeler reklamlara tıklamıyo diye üyeleri dövecek nerdeyse

2-Asıl parayı hamuduysa götürenler hile yapanlar ve siz onlar yüzünden paranın kenarından damlayanları almak zorundasınız her zaman..

3-Hile yapan hile yaptığını bildiği sürece niye uyarma gereği duyayım.Bu adam ordaki konuyu silmiş ama büyük olasılıkla şuan özelden ve mail yoluyla tüm üyelere reklamlara tıklayın bugün sen 1 kere tıklamışsın sana 4 veriyom sen 2 kere tıklamışsın sana 5 veriyom gibi mesajlar gönderiyodur.Böylelerini bilirim banada böyle çocuk forumlarından hergün 40 tane mail geliyor mail konusuda şu:Lüften bize destek olmak için günde 1 kere forumumuzdaki google reklamlarına tıklayın..

4-Hile yapanı neden savunalım daha çok hile yapıp adsenseyi sömürsün diyemi.Googleı sevebilirsinde sevmeyebilirsinde ama sevmiyosun diyede vurun kahpeye dersen buna karşı çıkarım..

5-Google seni banladı diye herkes googleı sömürsün havasındasın..

6-Adsensede tıklamaya teşvik yasaktır bende kural ihlalini bildiriyorum burda sorun ne? Ayrıca ben zaten bilmeyerek kural ihlali yapanları her zaman uyarırım ama hem bilerek kural ihlali yapan hemde üyelere tıklama dersi verenlere neden ültimatom göstereyim daha çok sömürsünler diyemi?

Bizi birbirimize düşüren birbirimizin kuyusunu kazanlar aslında yine bizleriz kendinize bahaneler üretmeyin..

Şu mesaj tam komedi zaten:
Alıntı:
amaç doğru tıklatmak arkdaşlar,

herkes ben tıkladım diyor amna listeye bakıyoruz 11 tık var bunu 9 ben 3 egla tıklamış, sonra jeton düştü. yahu herkes tıklıyor ama nasıl tıklayacağını bilmiyor diye.
Bide diyo 9 ben egla 3 kere tıklamış.Adamın işlemediği suç kalmamış mübarek..

Ayrıca bir webmasterin reklam vereni sömürmeyi yeğlemesi çok saçma bişey..

Konu gokhans19 tarafından (2007-12-07 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir..

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-07, 14:13
Member

Başına gelsin anlarsın sayın Gökhan. Ve de ben hile yapmadan banlandım.

Ben farkında isen banlandım diye herkes Google'ı sömürsün havasında değilim. Sadece uyarı yapın. Elin gevuru uyarı atıyo biz Türkler anında şikayet!....

Al sana uygun bi yazı Gökhan
Alıntı:
cehennemde her ülkenin bir kazanı varmış içinde sıcak kaynayan yağ olurmuş günah işleyenler bu kazanlarda cezalandırılıyormuş.kazandan kafasını çıkaranları
zebaniler kafasınıa vurarak geri kazana sokuyormuş. baş zebani bir bakmış diğer
kazanlarda her kes çıkmaya çalışıyor ama Türkiye'nin kazanından kimse kafasını bile çıkarmıyor baş zebani zebanilerden birini çağırmış ve sormuş

- "niçin Türkiye'nin kazanından kimse çıkmıyor yoksa orda günahkar yokmu?"
zebani:
- "olmazmı! ama çıkmaya çalışanı alttakiler geri çekiyor..."

Konu DijitalSanat tarafından (2007-12-07 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir..

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-adsense/77485-google-reklamlarina-tiklama-kurallari.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
arkadaşlar bazı siteler bizim espirilerimizi anlamıyor - Bilgiyi Paylaşmanın En Hızlı Adresi This thread Refback 2007-12-17 20:23
arkadaşlar bazı siteler bizim espirilerimizi anlamıyor - Bilgiyi Paylaşmanın En Hızlı Adresi This thread Refback 2007-12-17 14:31
arkadaşlar bazı siteler bizim espirilerimizi anlamıyor - Bilgiyi Paylaşmanın En Hızlı Adresi This thread Refback 2007-12-17 12:44
arkadaşlar bazı siteler bizim espirilerimizi anlamıyor - Bilgiyi Paylaşmanın En Hızlı Adresi This thread Refback 2007-12-17 10:32
arkadaşlar bazı siteler bizim espirilerimizi anlamıyor - Bilgiyi Paylaşmanın En Hızlı Adresi This thread Refback 2007-12-17 09:30
arkadaşlar bazı siteler bizim espirilerimizi anlamıyor - Bilgiyi Paylaşmanın En Hızlı Adresi This thread Refback 2007-12-17 09:30
Google Reklamlarna Tklama Kurallar :) - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan This thread Refback 2007-12-17 09:12
Bakkallar & Spermarketler - Sayfa 2 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu Post #8 Pingback 2007-12-15 00:13
Google Reklamlarna nasl tklanr? - Sayfa 2 - Bilgiyi Paylamann En Hzl Adresi This thread Refback 2007-12-07 00:35
Google Reklamlarna nasl tklanr? - Sayfa 2 - Bilgiyi Paylamann En Hzl Adresi This thread Refback 2007-12-07 00:32

Seçenekler
Stil