![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Tarih --------------Gösterim--Tıklama ------- Kazanç
11 Ocak 2005 Salı - 5.296 34 USD 10,32 Bannerlerim sited ecıkmadıgı halde böyle bir olay oldu ne garip bişi bu yaa sizce bunda bişi varmı ilk defa bu kadar cıktı ):
|
1 tıklamaya 8$ verdi bende ben napıyım
ayrıca ceplik.com kapalı ama kazancı 2-12$ arasında getiriyorah o reklamı bir bulsam ![]() gösterim sayın çok az hitine göre ama bende o gösterime okadar tıklama olsa 9-10 köşe olurum ![]() bu olay normal yani senin yapabileceğin bişey yok ziyaretciler arada bi kıyak geçiyor böyle
[Bir Türk] Konu WhiteKey tarafından (2005-01-11 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
permission sanırım adsense de kanal oluşturmuşun onu kullanarak yaptığın için gözüküyo orda para kazanılmış olarak çünki kanal verileri iki gün sora gözükmeye başlıyo
) |
|
||||
|
hayır alakası bile yokk bugunlük buu
I'm Back Konu Permission tarafından (2005-01-11 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ss |
|
|||
|
ya adsense hesabına bi girsene orda kanal bölümünde bişiy gözüküyomu??yani kanal açılmışmı??gerçi kanal olsa orda 9 ocak gözükmesi gerek
öleyse bitane destekçin var negüzel işte ) |
|
||||
|
yokk kanal acmayı biliyorum aam acmadım ben kanal bugunkü hit bu gercekten cok iyi 15 tıklamada 9,32 olmuştu
|
türkçe sanırım benim sisted ecıkan reklamalr baya pahalıydı yıklamada bu kadar kaznama benid eşaşırttı yaa
| Stil | |
|
|