![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhaba arkadaşalr siteme google reklamalrını koydum ama normal reklam cıkmıyor sürekli alternatif link cıkıyor yani " aya ilk basan kişi " " güneş ne kadar sıcak" gibi yazıalr cıkıyor yani kodu koydugum yeri freme içine aldım yine aynı yani ne yapabirlim bana yardımcı olurmusunuz
www.sanalkeyif.com
|
İşte tarihin en kazık sorusu tekrar soruldu
![]() Bir ara google'a böyle bir soru sormuştum, cevap olarak "sayfanız indexlendikten sonra reklamlarla ilgli keyword bulunursa, reklamlarınız çıkar" demişlerdi. Sorun çözüldümü peki? Elbetteki hayır! Sana biraz bekle reklamlar çıkabilir diyecem ama ben bir sitem de 1 ay bekledim çıkmadı! Eğer google reklamlarını daha yeni eklediysen, hiç kurcalama öylece bırak!
|
bende reklamların çıkıyor ama sayfa kodların çok kötü bence, sorun bu olabilir, firefox kullanarak bir sitene gir bak istersen. ie kullandım reklam gördüm, firefox kullandım reklam göstermedi
|
|
|||
|
Haaa, çıkmaması normal, siten google adsense'e uygun değil senin.
Alıntı:
|
|
||||
|
dostum uygun olmadıgını nereden öğrendin uygun olmasaydı bana hesap acmazlardı + ilk zamanlar paso gren kardt cıkıyordu ben bazı Keyword azaltınca reklamalr cıkmamaya başaldı sonra tekrara Keyword ekledim ve suan cıkmaya başaldı. tek reklamdan 15 tıklamaya 9,23$ kazandıgımı gördüm şaşırdım..
sitemizin google uygun olmadıgını nereden öğreniyoruz acaba
|
Alıntı:
ben atılacaksın falan demiyorum, sadece uygun değil diyorum ve bu yuzden ya reklam cikmaz, ya birgun sutlanirsin, ya uyari gelir ...vs Haaa, bak nasil atilirsin 1 hafta icinde soyleyeyim: ............ yok vazgectim soylemekten. sakincali olur soylemem. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-adsense/7639-reklamlarim-cikmiyor.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| yasak adult yasak adult yasak adult | This thread | Refback | 2007-12-01 01:41 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|