![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
şimdiye kadar olduğu gibi dünde sahte tıklama yapmadım ama dün CTR değeri %6.4 gerçekleşti. bu bir sorun oluştururmu. G'ın %5'in üzerini incelemeye aldığı söyleniyor. Acaba G bir sorun yaşatırmı bana.
|
|
|||
|
ama çok yalnış bişey bence
niye iptal etsinki farzetki sana gıcık olan biri gelse durmadan tıklasa ? yazık değilmi sana ? doğru olan onları saymaması bence
|
google'da doğru=!yanlış,
hile yapan birisinin alğılama yöntemi çok fazla bir hesabı, çok tıklama yapmış diye kapatmazlar. ama yanlış olduğu kanısında yada hile olduğu konusunda bir sonuç çıkmışsa, o anda direk atar! seni niye uyarsın niye geçerli veya geçersiz hitleri ayırsın, niye uğraşsın milyonlarca yayıncı var, biri olmazsa ne olur. çok ümidiniz olmasın bence önce uyarılırım vs diye. kurallara uymakla siz mükellefsiniz uymadığınızda hiç bir hak iddaa etmeden SHOT GOOOOOOOOOOOLL |
|
|||
|
Alıntı:
Adsense fake clickleri motorlar ile saptlıyor, ve bu şekilde hesabı kapatıyor diye tahmin ediyorum. Benim ctr' i, %21 olan projemde var. 6 ayı aşkındır yayında, doğal olarak herhangi bir problem yaşamamaktayım. İnceleme konusuna gelince, adsense tahminimce 1-5 ayda bir hesapların ve o hesapların kodlarının gösterildiği siteleri insan gücü ile elden geçiriyor. Ancak herhangi bir şikayet uyarısında çok kısa sürede hesabın incelemeye alınıyor olduğuda doğru. |
|
||||
|
46 10 21.7% $45.87 oha yani ne sitesi birader bu ya. bizim 20 bin gosterim var ancak 110 tik oluyor ki senin rakamin 10 da 1 i ancak
| Stil | |
|
|