![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
selam arkadaşlar.
Ben bi hastalık üzerine bilgi veren bi site kurdum. henüz yayında değil. bu hastalıkla ilgili ve alakalı kelimeler buldum (dahada bulucam nerden bulacaksam :P ? ..) bunları sayfama nası eklemeliyim? Yani sitedeki dökümanlar zaten kendince bitakım kelimeler içeriyor. ben direk sitenin altına bu kelimeleri boşluklar bırakarak eklesem ne olur? SEO acısından iyimi etmiş olurum kötümü? ve webmasterların "sitemle ilgili tagları buldum yaptım ettim" falan derken kastettikleri nedir? Ne buluyo bular? Ne yapıyolar bulunca? ben kendi adıma ne yapmalıyım? Valla şaşdım kaldım bu sorulara ben bile ![]() |
|
||||
|
kelimeleri boşluk bırakarak yazmaktansa bu kelimeleri makale içerisinde kullanman senin için daha yararlı olacaktır. ayrıca makale içerisinde geçen kelimelerle ilgili de sayfaların varsa eğer onlarada makale içerisinden link vermen senin için daha yararlı olacaktır...
saygılar.
|
yani insanların siteleriyle ilgili buldukları bu kelimeler (taglar) sadece içerikte geçirerek mi faydalanılabiliyor? Şimdi oda kolay bi iş değil paso onları yazmaya uğraşıp nası mantıklı cümleler ve akışkan bi içerik yapabiliriz ki? içerikde zaten geçiyordur benim ekstradan yapabileceğim başka bişeyler yokmu?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|