![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
ben bir şeyi merak ettim, kebikec şimdiye kadar adsense, google search vs konularında ne kadar bilgi paylaşmış, bu konularda bilgi sahibi olduğuna dair foruma kaç tane doyurucu mesaj atmış, açıkcası incelemeye vaktim olmadı ama zannetmiyorum böyle mesajlara sahip olduğunu. zaten toplam 70 tane mesaj atmış bunların hepsi paylaşım olsa yine de yeterli bir referans değil. artı olarak alexius noktayı koymuş zaten, ticaret yapıyorsan bu mesajın paylaşım alanında ne işi var, bir diğer noktada bu başlık hala niye kilitli değil????
yine de kebikec i terecilere tere satmaya kalkışmasındaki cesaretinden dolayı kutluyorum. |
|
||||
|
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar neden bu tepki yahu insanlar istediğini istediği yere (kitleye) istediği fiyata satar sana bana ona düşen ise yorum değil Almak veya Almamaktır.
He alırsın sonra dersin ki ya bu adam beni kazıkladı devletin mahkemeleri var kurullar var gider hakkını ararsın .. Veya alırsın çok memnun kalırsın varsa iTrader ına not verirsin yoksa konusunu altına atarsın memnunluk postunu başlarsın sen de adsense den para kazanmaya ... Hep gereksiz şeylerle uğaşıyoruz yahu ... DP ye arada bir göz atın adamlar neler yapıyor off offff |
|
||||
|
post yazıldığından beri dikkat ediyorum bir çok kişi belki cesaret edemediğinden belki de yine mi kazık yiyeceğiz düşüncesinden olsa gerek sahtekar yaklaşımı yapıyor. ben cesaret edip bu ebook u satın aldım içinde gerçekten yararlı bilgiler var, adsense'ye nasıl kayıt yapılırdan tutun reklam yerleşim örneklerine kadar resimli bir şekilde anlatılmış en dikkat çeken ve can alıcı noktası ise final kısmı yani nasıl trafik çekilir kısmı. Bugüne kadar forumlarda kimsenin paylaşmadığı (en azından benim görmediğim) şeyler anlatılmış ben tavsiye ederim. Gerçekten emek harcanmış bir kaynak tebrik ediyorum arkadaşı.
|
iyimi senin dediğin gibi en can alıcı kısmı trafik çekme olabilir doğrudur zaten ona bişi diyen de yok, kalkıp adam sahtekar felan da demedik ama bu forumdaki herkes trafik için çok çaba sarfetmekte zaten işin en zor kısmıda burası bence, ortada olan ise bu kadar zamandır insanlar nasıl trafik sağlarım diye düşünürken çeşitli yollar kullanırken ve dahi bende bunu çok denedim hilede yaptım olmadı değil oldu ama devamı olmadı sonu hüsran direkt olarak ban. Şimdi burada herkesin merak ettiği biz yıllardır sitelerimize nasıl trafik çekeriz diye çalışırken bu arkadaşın kalkıp bunu sağlayıcı şeyler var demesinden olan şüphe bugüne kadar bu şekilde söyleyenlerin hepsinin hileli yolları açıklamasından kaynaklanıyor buda şüpheli bir durum tabiki
|
|
||||
|
Alıntı:
|
Ürün adedi : 10
Demişsiniz Gittigidiyor'da 1 tane satılmış sanırım, şimdi 9 tane parası versem konu kapatılacak mı? Konu World-Wide-Web tarafından (2007-08-24 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|