Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Forever Google > Google Adsense

Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler

LinkBack Seçenekler Stil
  #41 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-23, 18:43
alexius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %0/0
alexius is an unknown quantity at this point

buradaki "buldum" kelimesi icat ettim manasında değil aynen olan bi sistemi bulmak yada öğrenmek manasında bunu anlamamışsın bu bir. İkincisi kitap yazarları birşeyleri kendileri hayal eder roman olur, insanların bilmediği gerçekleri anlatır (bir kaç kişi arasında gizli olan ve gizlilik önemi olan) yine para eder, sen kaç tane nasıl zengin olunur kitabının ünlü olduğunu ve satış rekorları kırdığını gördün. Ben bu tür kitapları gördüğümde gülmekten yıkılıyorum.

Şimdi senin bu kitapta bu tarz da "nasıl zengin olunur". Yani olabilir ben sana hiç bişi bilmiyorsun demiyorum ama bu tarz bir satış bence yanlış. Elbette karar sana aittir.

#42 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-23, 22:29
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %100/2
Kebikec is an unknown quantity at this point

Alıntı:
alexius´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
buradaki "buldum" kelimesi icat ettim manasında değil aynen olan bi sistemi bulmak yada öğrenmek manasında bunu anlamamışsın bu bir. İkincisi kitap yazarları birşeyleri kendileri hayal eder roman olur, insanların bilmediği gerçekleri anlatır (bir kaç kişi arasında gizli olan ve gizlilik önemi olan) yine para eder, sen kaç tane nasıl zengin olunur kitabının ünlü olduğunu ve satış rekorları kırdığını gördün. Ben bu tür kitapları gördüğümde gülmekten yıkılıyorum.

Şimdi senin bu kitapta bu tarz da "nasıl zengin olunur". Yani olabilir ben sana hiç bişi bilmiyorsun demiyorum ama bu tarz bir satış bence yanlış. Elbette karar sana aittir.
Hayır zaten ben de "icat ettim" diye anlamamıştım aynen söylediğin gibi anlamıştım. Mesela "bitki yetiştiriciliği" konulu bir kitap veya "akvaryum bakımı" konulu bir kitap tecrübelerini aktaran insanların yazmış olduğu kitaplardır. Elbette satış rekorları kırmaz. Ben de satış rekorları kıracağım iddiası ile satışa çıkarmadım zaten. Her malın bir alıcısı vardır mantığından yola çıktım.

#43 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-24, 06:39
ZIPPKIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
ZIPPKIN is on a distinguished road

ben bir şeyi merak ettim, kebikec şimdiye kadar adsense, google search vs konularında ne kadar bilgi paylaşmış, bu konularda bilgi sahibi olduğuna dair foruma kaç tane doyurucu mesaj atmış, açıkcası incelemeye vaktim olmadı ama zannetmiyorum böyle mesajlara sahip olduğunu. zaten toplam 70 tane mesaj atmış bunların hepsi paylaşım olsa yine de yeterli bir referans değil. artı olarak alexius noktayı koymuş zaten, ticaret yapıyorsan bu mesajın paylaşım alanında ne işi var, bir diğer noktada bu başlık hala niye kilitli değil????
yine de kebikec i terecilere tere satmaya kalkışmasındaki cesaretinden dolayı kutluyorum.

#44 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-24, 12:04
CMYLMZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bu Üye Uzaklaştırılmıştır

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
CMYLMZ will become famous soon enoughCMYLMZ will become famous soon enough

Alıntı:
ZIPPKIN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bir şeyi merak ettim, kebikec şimdiye kadar adsense, google search vs konularında ne kadar bilgi paylaşmış, bu konularda bilgi sahibi olduğuna dair foruma kaç tane doyurucu mesaj atmış, açıkcası incelemeye vaktim olmadı ama zannetmiyorum böyle mesajlara sahip olduğunu. zaten toplam 70 tane mesaj atmış bunların hepsi paylaşım olsa yine de yeterli bir referans değil. artı olarak alexius noktayı koymuş zaten, ticaret yapıyorsan bu mesajın paylaşım alanında ne işi var, bir diğer noktada bu başlık hala niye kilitli değil????
yine de kebikec i terecilere tere satmaya kalkışmasındaki cesaretinden dolayı kutluyorum.
Adam birikimlerini kitap yapmış illaki forumda paylaşması gerekiyormu ?

#45 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-24, 12:05
visitistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Diamond INC.

Tecrübe Puanı: 6
visitistanbul is a jewel in the roughvisitistanbul is a jewel in the roughvisitistanbul is a jewel in the rough

Ya arkadaşlar neden bu tepki yahu insanlar istediğini istediği yere (kitleye) istediği fiyata satar sana bana ona düşen ise yorum değil Almak veya Almamaktır.
He alırsın sonra dersin ki ya bu adam beni kazıkladı devletin mahkemeleri var kurullar var gider hakkını ararsın ..
Veya alırsın çok memnun kalırsın varsa iTrader ına not verirsin yoksa konusunu altına atarsın memnunluk postunu başlarsın sen de adsense den para kazanmaya ...
Hep gereksiz şeylerle uğaşıyoruz yahu ... DP ye arada bir göz atın adamlar neler yapıyor off offff

Etiketler: DZKK Burada KKK
Şehitlere ağlanmaz İMRENİLİR.. Vatan Sağolsun

#46 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-24, 13:22
iyimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iyimi is on a distinguished road

post yazıldığından beri dikkat ediyorum bir çok kişi belki cesaret edemediğinden belki de yine mi kazık yiyeceğiz düşüncesinden olsa gerek sahtekar yaklaşımı yapıyor. ben cesaret edip bu ebook u satın aldım içinde gerçekten yararlı bilgiler var, adsense'ye nasıl kayıt yapılırdan tutun reklam yerleşim örneklerine kadar resimli bir şekilde anlatılmış en dikkat çeken ve can alıcı noktası ise final kısmı yani nasıl trafik çekilir kısmı. Bugüne kadar forumlarda kimsenin paylaşmadığı (en azından benim görmediğim) şeyler anlatılmış ben tavsiye ederim. Gerçekten emek harcanmış bir kaynak tebrik ediyorum arkadaşı.

#47 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-24, 14:24
alexius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

alexius is an unknown quantity at this point

iyimi senin dediğin gibi en can alıcı kısmı trafik çekme olabilir doğrudur zaten ona bişi diyen de yok, kalkıp adam sahtekar felan da demedik ama bu forumdaki herkes trafik için çok çaba sarfetmekte zaten işin en zor kısmıda burası bence, ortada olan ise bu kadar zamandır insanlar nasıl trafik sağlarım diye düşünürken çeşitli yollar kullanırken ve dahi bende bunu çok denedim hilede yaptım olmadı değil oldu ama devamı olmadı sonu hüsran direkt olarak ban. Şimdi burada herkesin merak ettiği biz yıllardır sitelerimize nasıl trafik çekeriz diye çalışırken bu arkadaşın kalkıp bunu sağlayıcı şeyler var demesinden olan şüphe bugüne kadar bu şekilde söyleyenlerin hepsinin hileli yolları açıklamasından kaynaklanıyor buda şüpheli bir durum tabiki

#48 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-24, 14:55
iyimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

iyimi is on a distinguished road

arkadaş zaten ısrarla hile olmadığını vurgulamıştı girdiği postlarda. Ben de incelediğimde ilk olarak nasıl trafik çekilir kısmını inceledim. Kesinlikle bir hile söz konusu değil. Tekrar tebrik ediyorum arkadaşı. Böyle bir kaynak herkese lazım.

#49 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-24, 17:42
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Wordpress Developer

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about

Alıntı:
alexius´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyimi senin dediğin gibi en can alıcı kısmı trafik çekme olabilir doğrudur zaten ona bişi diyen de yok, kalkıp adam sahtekar felan da demedik ama bu forumdaki herkes trafik için çok çaba sarfetmekte zaten işin en zor kısmıda burası bence, ortada olan ise bu kadar zamandır insanlar nasıl trafik sağlarım diye düşünürken çeşitli yollar kullanırken ve dahi bende bunu çok denedim hilede yaptım olmadı değil oldu ama devamı olmadı sonu hüsran direkt olarak ban. Şimdi burada herkesin merak ettiği biz yıllardır sitelerimize nasıl trafik çekeriz diye çalışırken bu arkadaşın kalkıp bunu sağlayıcı şeyler var demesinden olan şüphe bugüne kadar bu şekilde söyleyenlerin hepsinin hileli yolları açıklamasından kaynaklanıyor buda şüpheli bir durum tabiki
şimdiye kadar konuya bişi yazmadım sabrettim ama buraya kadar adam hile yok hurda yok diyor sizler hala hile hurdadan bahsediyorsunuz milletin konusunu baltalıyorsunuz madem o kadar merak ediyorsunuz satın alın okuyun bakın arkadaş satın almış okumuş yararlı bir kaynak olduğunuda belirtmiş hala bıdı bıdı yapıyorsunuz yeter yahu

#50 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-24, 17:45
Member

eTicaret: %0/-1
World-Wide-Web is an unknown quantity at this point

Ürün adedi : 10
Demişsiniz Gittigidiyor'da 1 tane satılmış sanırım, şimdi 9 tane parası versem konu kapatılacak mı?

Konu World-Wide-Web tarafından (2007-08-24 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir..

Seçenekler
Stil