Alıntı:
atay´isimli üyeden Alıntı
ayda 5.000 ytl kazandıran bir yönetimi 30 ytl den satmak altın yumurtlayan tavuğu kesmektir. siz ya çok zekisiniz, yada çok yardımsever 
|
Bunun bana bir zararı olmayacak o yüzden altın yumurtlayan tavuğu kesmiş olmayacağım aksine birkaç kişi daha altın yumurtlayan tavuk sahibi olacak...
Alıntı:
kaç sitenizde ya da hesabınızda dediğiniz sistemi kullanıyorsunuz?
zira tek hesapla yaptığınız hiç bir genelleme vs. sistem için kullanılamaz.
ya da aşağıda dediğiniz önerileri satıyorsanız bunu süsleyerek anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. zira bunların birçoğunu ya da tamamını bazılarımız biliyor. başlığınızdaki gibi sunmak ne kadar doğru bilemiyorum. bazen forumlardan okuduklarıyla vs. adsense e yeni başlayarak iyi para kazanan arkadaşlar buralarda "en iyi ben bilirim" e geliyorlar. sayfada istatistiklerle ilgili bir bilgi yoktu. ben de sizin gösterdiğiniz dekontlardan daha yükseklerini göstererek "ben olayı çözdüm, yeni bir sistemim var" diyerek satmaya kalkmam herhalde doğru olmaz. ne yapayım sitenin 50k hiti varsa ve kazandırıyorsa mesela! her site kendi şartları içinde değerlendirilir.
son olarak eklemek istediğim ise şu an için adsense sistemi kırılamaz. hile ile vs. para kazanılamaz. bu unutulmamalı.
|
tek sitemde 12 eylül 2006 dan beri kullanıyorum ve kaç kere söylememe rağmen hile ile para kazanılmaz diye yazmaya devam ediyorsunuz. Kesinlikle
HİLE olmayan
LEGAL yollardır. Adsense'e yeni başlamadım. 1995 ten beri internet kullanıyorum yani türkiyeye ilk girdiği yıllardan beri. Adsense'i de 2005 yılından beri kullanıyorum 4-5 bandan sonra hile yapılmayacağını gayet iyi anladım.
Alıntı:
|
kitabına güveniyorsan 1-2 kişiye ücretsiz ver, onlar da burada faydalı veya faydasız diye yorumlasın. yoksa zor satarsın.
|
forumlarda birçok kişiye güvenilmeyeceğini siz de en az benim kadar bilirsiniz.
Alıntı:
|
Peki bu bilgiler bilindik bilgilermi? Yani burdada yazan bilgilermi yoksa senmi buldun yada biyerlerdemi gördün?
|
kendi derlediğim bilgiler