Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Forever Google > Google Adsense

Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-22, 22:16
blade78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %67/1
blade78 is an unknown quantity at this point

evet denemesi için bu forumdaki 1 -2 kişiye ver bu admin olabilir üst düzey yöneticiler olabilir böylece tasarladığın kitabın referansı olur.şuan bu konudaki experleri bu konuda yorum yapmaya davet ediyorum.

#22 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-22, 22:43
UtkuTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

eTicaret: %75/2
UtkuTS is an unknown quantity at this point

Peki bu bilgiler bilindik bilgilermi? Yani burdada yazan bilgilermi yoksa senmi buldun yada biyerlerdemi gördün?

#23 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-22, 22:59
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %100/2
Kebikec is an unknown quantity at this point

Alıntı:
atay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ayda 5.000 ytl kazandıran bir yönetimi 30 ytl den satmak altın yumurtlayan tavuğu kesmektir. siz ya çok zekisiniz, yada çok yardımsever
Bunun bana bir zararı olmayacak o yüzden altın yumurtlayan tavuğu kesmiş olmayacağım aksine birkaç kişi daha altın yumurtlayan tavuk sahibi olacak...

Alıntı:
kaç sitenizde ya da hesabınızda dediğiniz sistemi kullanıyorsunuz?
zira tek hesapla yaptığınız hiç bir genelleme vs. sistem için kullanılamaz.

ya da aşağıda dediğiniz önerileri satıyorsanız bunu süsleyerek anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. zira bunların birçoğunu ya da tamamını bazılarımız biliyor. başlığınızdaki gibi sunmak ne kadar doğru bilemiyorum. bazen forumlardan okuduklarıyla vs. adsense e yeni başlayarak iyi para kazanan arkadaşlar buralarda "en iyi ben bilirim" e geliyorlar. sayfada istatistiklerle ilgili bir bilgi yoktu. ben de sizin gösterdiğiniz dekontlardan daha yükseklerini göstererek "ben olayı çözdüm, yeni bir sistemim var" diyerek satmaya kalkmam herhalde doğru olmaz. ne yapayım sitenin 50k hiti varsa ve kazandırıyorsa mesela! her site kendi şartları içinde değerlendirilir.

son olarak eklemek istediğim ise şu an için adsense sistemi kırılamaz. hile ile vs. para kazanılamaz. bu unutulmamalı.
tek sitemde 12 eylül 2006 dan beri kullanıyorum ve kaç kere söylememe rağmen hile ile para kazanılmaz diye yazmaya devam ediyorsunuz. Kesinlikle HİLE olmayan LEGAL yollardır. Adsense'e yeni başlamadım. 1995 ten beri internet kullanıyorum yani türkiyeye ilk girdiği yıllardan beri. Adsense'i de 2005 yılından beri kullanıyorum 4-5 bandan sonra hile yapılmayacağını gayet iyi anladım.

Alıntı:
kitabına güveniyorsan 1-2 kişiye ücretsiz ver, onlar da burada faydalı veya faydasız diye yorumlasın. yoksa zor satarsın.
forumlarda birçok kişiye güvenilmeyeceğini siz de en az benim kadar bilirsiniz.
Alıntı:
Peki bu bilgiler bilindik bilgilermi? Yani burdada yazan bilgilermi yoksa senmi buldun yada biyerlerdemi gördün?
kendi derlediğim bilgiler

#24 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-22, 23:03
sverdlow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Red Rose

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/12
sverdlow will become famous soon enough

Alıntı:
Kebikec´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
forumlarda birçok kişiye güvenilmeyeceğini siz de en az benim kadar bilirsiniz.
güvenilir insanlar da var...

#25 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-22, 23:03
erkanozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

eTicaret: %0/0
erkanozdemir is an unknown quantity at this point

ben arkadaşı tebrik ederim, bir ilk oldu ve bu kitabı geliştirerek baskı haline getirmesini ve basım evi aracılığı ile satmasını isterim. eminim içinde yararlı bilgiler vardır, alıp incelemek lağzım aslında.

#26 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-22, 23:19
ankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
ankara is on a distinguished road

Arkadaşlar Konuya bir Nokta Koymanın zamanı geldi.

Adsenseden kazanmak herkesin bildiği gibi google searcta çıkmaya bakar.

ve google search ın algoritması okadar sık değişiyorki siz kitap yazdığınızdan 1 hafta sonra farklı bir yolla sonuçlar gösteriliyuor okadar çok dalgalanma ve okadar çok matematik varki . yabancı forumlarda bizden kat kat dolarlar kazanan abilerimiz bile hala google algoritmasını çözbilmiş değil.

google adsense den kazanma kitabı olmaz....
GOOGLE SEARCH tan hit alma kitabı olur ki onun algoritmasınıda ancak online çözersiniz devamlı değişir. siz kitap yazarsınız sonra bi bakarsınız aaa eskisi gibi dizmiyorda başka bir yolla diziyor siteleri.

bana GOOGLE SEARC kitabı BULUNNNN !

#27 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-22, 23:26
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
Kebikec is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ankara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

ve google search ın algoritması okadar sık değişiyorki siz kitap yazdığınızdan 1 hafta sonra farklı bir yolla sonuçlar gösteriliyuor okadar çok dalgalanma ve okadar çok matematik varki . yabancı forumlarda bizden kat kat dolarlar kazanan abilerimiz bile hala google algoritmasını çözbilmiş değil.

GOOGLE SEARCH tan hit alma kitabı olur ki onun algoritmasınıda ancak online çözersiniz devamlı değişir. siz kitap yazarsınız sonra bi bakarsınız aaa eskisi gibi dizmiyorda başka bir yolla diziyor siteleri.

Konuya noktayı koymuş malesef. Bizim yöntem de suya düştü böylelikle neyse başka bi kitap yazarız artık

#28 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-22, 23:45
pigeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şaman

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/11
pigeon will become famous soon enoughpigeon will become famous soon enough

Alıntı:
ankara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

elbette sadece hite olay bağlanamaz. adsenseden kazanç arttırmanın çeşitli yolları var, forumda da yazılı bunlar.
arkadaş sadece deneyimlerini ve bilgilerini biryerde toplamış ve karşılığında ücret talep etmiş. alanlar çıkabilir, bol kazançlar dileyeyim. deneyimlerinin en azından bir kısmını forumda aktif olarak ilgili başlıklara yazarsa bize de ücretsiz faydalanma imkanı doğar.

#29 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-23, 09:08
alexius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %0/0
alexius is an unknown quantity at this point

pardon yanlış zamanada yanlış şey yazmışım

Konu alexius tarafından (2007-08-23 Saat 09:15 ) değiştirilmiştir..

#30 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-08-23, 09:54
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ama Neden

Blog Entries: 1
eTicaret: %100/21
Mehmet has a spectacular aura aboutMehmet has a spectacular aura about

Adamın sattığı şeyin içeriğini bilmeden böyle ağır eleştirmek ne kadar anlamsız birşey yahu. Belki [geyik]hayatın sırrını[/geyik] veriyor adam, her e-book satan varsayılan dolandırıcı değildir ki. Girişimden soğutmamak lazım insanları. Adsense'le araba aldım diyene ispatla yada git, yalancı bilmemne, e-book satıyorum diyene dolandırıcı iması. ama

500+ Google hitli sitelerinizi alıyorum.

Seçenekler
Stil