![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
öncelikle satışlarınızda kolaylık dilerim.
alan arkadaşalra bir kaç soru sormak istiyorum. Acaba alan arkadaşlar kitapta geçen taktikleri deneyip değişimler farklılar gördümü faydasını gördülermi? Deneyen aradaşlar sonuçlarıpaylaşırsa kitabın satışları artacaktır. Teşekkürler... |
|
||||
|
Baştan sona kadar konuyu okudum. Adsense ne kadar büyük bir sistem olsada bunun belirli bir kategoride reklam veren belirli sayıda reklam yayıncısı mevcut. Bu kitaptaki bilgiler ki işe yaradığını söylüyorsun belirli bir konuda yada yöntem ile adsensede gelir arttırmayı hedefliyor. Fakat arz talep olayına girilirse yani bu bilgileri bir çok kişi bilirse rekabet oramı doğar ve her kaliteli reklam bu yöntemi uygulayan kişide çıkmayacaktır. Bu senin içinde bir dez avantaj değil mi? Altın yumurtlayan tavuğu kesmek gibi bir şey gibi geldi. Emeğine saygı duyuyorum ama yaptığın şeyin gelirini düşüreceğine inanıyorum bir süre sonra. Adsenseden yüklü miktarda para kazanmak doğru metalara doğru hiti çekmek ile mümkün. Bu da arama motoru optimasyonuna bakar ki sürekli algoritması değişen ( ki şuan bile page rank algoritmalarının değiştiği düşüncesindeyim. ) bir sistemde kazanç konusunda kesin bir yargıya varmakda imkansız..
| Stil | |
|
|