![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
devamli deneyerek ogrenilebilir surekli degisik.
Benim yaptigim arka plani ben beyaz tutuyorum siteninde arka plani beyaz, kenarlarida beyaz yani bir ilanlar var ortada beyaz olmayan. Onunda mesala bir yazinin tam ortasinda. Site iceriginin tam ortasina yerlestir, cok alici goze batan renkler olmasin sitenin bir parcasi gibi gozuksun. Degisik boyutlarida dene uygununu bul. Tiklama oranlarinda siteden siteye degisir %1-%3 arasi normal. %5 i cok gecerse anormal, hergun boyle oluyorsa google heabi inceler cunku fazla. |
|
||||
|
Ne %1 i %3 ü sayfa gösterimi 500 ( toplamda 10 bin civarı) Adsense reklamını sadece ansayfada gösteriyorum. Tıklama oranı % 0,04 Arama ise % 0,01 .
Nasıl artırabilirim tıklama ve aramayı? www.ogretmen.tv için
|
Ploop en üste koymayı düşünüyorum başka seçenek kalmadı. Gelir sıfıra yakın.
|
%1 in altindaysa iyi degil bence cunku artirilabilir rahatlikla.
intibah: ploop un dedigi gibi adsense ler tam ordada ama hic iyi yerlestirilememis. 3 tane adsense yerlestirebiliryosun oyle yerlere yerlestiki tam bir icerigin ici olsun. Mesela senin sitede haberler/makaleler var onlarin cine yerlestir, makalenin bir parsasi gibi gozuksun. Ben olsam "Google reklamlari" diye yazmissin onu kaldirirdim zaten google da o yaziyor. Kenar renklari mavi ben olsam onlarida beyaz yapardim. Baska adsenseleri denerdim tip olarak dikey yatay buyuk kucuk vs vs. |
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|