Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Reklam ve Reklam Networkleri > Google Adsense

Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:08
Grafix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
g®afix
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Nerden: Bursa
Mesajlar: 1.183
Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/2
Grafix will become famous soon enoughGrafix will become famous soon enough
Standart Bu Yasak mı?

Merhaba arkadaşlar,

bir sorum olacaktı size

http://www.videoalemi.com/hizli-internet.asp

bu adresteki gibi reklamları yerleştirmek ban sebebi değil dimi?
__________________
zoru yaparım
Alıntı ile Cevapla

  #2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:12
atay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
henry lee
 
Üyelik tarihi: Oct 2005
Nerden: abhazya
Mesajlar: 1.593
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
atay will become famous soon enough
Standart

daha önce firefox-indir-yukle-bimnenne.com gibi siteler bile yapıldı sadece firefox indirebilmek için. o sitelerle ilgili başlıklarda, bir arkadaş google a mail atıp sormuştu durumun yasak olup olmadığını, yanıt legal olmasından yanaydı sanırım. o başlıkları bulursan yeterince açıklama var.
__________________
cesaret bilgisizlikten gelirse, cehalettir.
Alıntı ile Cevapla

  #3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:14
Grafix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
g®afix
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Nerden: Bursa
Mesajlar: 1.183
Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/2
Grafix will become famous soon enoughGrafix will become famous soon enough
Standart

teşekkürler fakat herşeyden önce bu reklama tıklamaya teşvik etme değilmidir?ve bunun ban sebebi olduğunu biliyorum
__________________
zoru yaparım
Alıntı ile Cevapla

  #4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:15
levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member
 
Üyelik tarihi: Dec 2005
Nerden: /dev/null
Mesajlar: 259
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %0/0
levent is an unknown quantity at this point
Standart

Dikkat edin! Sitenin açtığı pop-under sitelerden birinde "js/psyme" trojanı var.
__________________
www.sondakika.web.tr | games.lg.web.tr
Alıntı ile Cevapla

  #5 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:16
atay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
henry lee
 
Üyelik tarihi: Oct 2005
Nerden: abhazya
Mesajlar: 1.593
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
atay will become famous soon enough
Standart

şimdi mantıken düşünürsek, bi kere bu reklamda yayıncı google ve sahte indirme diye birşey söz konusu olamaz. indirip yüklediğinde nereden yüklediğin nasıl yüklediğin değil, yüklemiş olman önemli ki bilgisayara kurulduğu zaman hesabına geçiyor para. zaten google'ında amacı kurdurtmak.
__________________
cesaret bilgisizlikten gelirse, cehalettir.
Alıntı ile Cevapla

  #6 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:20
Ece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ece Ece isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Nerden: Ankara
Mesajlar: 1.129
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/4
Ece will become famous soon enough
Standart

hey allahım pc siteyle doldu bakıyım derken birden cıktım gorebildigim kadarıylada belli yere reklam yasak degil sonucda icerik varsa yasak olmaz ama o asırı pop uplarından ban yersin bence
Alıntı ile Cevapla

  #7 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:24
Ece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ece Ece isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Nerden: Ankara
Mesajlar: 1.129
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/4
Ece will become famous soon enough
Standart

Alıntı:
levent´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dikkat edin! Sitenin açtığı pop-under sitelerden birinde "js/psyme" trojanı var.
O zaman bana geçmiş olsun desene yardımcı olmak için sitesine bakmaya girdim ve sitelerde acıldı vürüs taraması edip c den silyim dosyayi bir :=)

Konu Ece tarafından (2007-05-05 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla

  #8 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:30
Developer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Platinum Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2006
Nerden: Istanbul
Mesajlar: 2.080
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/7
Developer will become famous soon enough
Standart

Bende siteye girdim ama hiç sayfa açılmadı
__________________
Gelecek Çok .Net
Alıntı ile Cevapla

  #9 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:35
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Webmaster :)
 
Üyelik tarihi: Jun 2005
Nerden: Bursa
Mesajlar: 3.655
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about
Standart

firefox kullanın bişicik olmaz
Alıntı ile Cevapla

  #10 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-05-05, 23:40
Junior Member
 
Üyelik tarihi: Jan 2006
Mesajlar: 72
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/3
trafficsupplier can only hope to improve
Standart

Arkadaslar bahsi geçen sitenin sahibiyim.

Tiklamaya tesvik adsense reklamlarinda yasaktir. Burada ise referral sistemi sozkonusu oldugu icin Atay'in da dedigi gibi program yuklenmedikce site sahibinin zaten tiklamadan bir geliri yok. Dolayisiyla ortada illegal bir durum oldugunu dusunmuyorum.

Popunderla ilgili uyari icin tesekkur ederim, kaldirdim.

Konu trafficsupplier tarafından (2007-05-06 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
bu yasak değil mi? netistanbul Google Adsense 6 2007-01-15 21:25
HokkabazFilmi:Yasak Mywedding Bilişim Hukuku 9 2006-12-04 17:13
Bu Yasak mı? komikhane Google Adsense 1 2005-08-15 22:03
yasak adres GesH_OgeN Webmaster Genel Konular 1 2003-05-17 09:40


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:00 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.1.0

Firefox