![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Reklam konusunda Çıkan Reklama Tabiki Tıklayacak.Ancak Konu şu ki :
Ziyaretçi Spam Sayfadan Girip Başka Sayfada Reklama Tıklıyorsa Google Bunu Hile olarak Algılıyor.. Yoksa Girdiği Sayfadaki Reklama Tıklama Konusunda Bir Sorun Yok ... 2. Olarak Tabiki Sorun Adsense Görevlilerine. Ben Burada Kişileri Şüpheye Düşürecek Bir Bilgi Vermedim. Örneğin : Resim Kenarına Reklam Koyun Çok Kazanırsınız Demedim ... Az Kutucuklu Reklam koyarsanız Tıklanma/ücret Oranınız Yükselir Dedim. Soruların ve Yorumlarınız için Teşekkür Ederim.
|
ben herşeyin adsense e sorulması taraftarı değilim. net cevaplar da alınamayacağı zaten biliniyor.
bunun için önce adsense in özünü anlamak gerekir. aslında çok basit, biraz düşünmek gerekiyor. adsense tıklamaya teşviği yasaklarken, reklamları içeriğe uydurun diye de ekler. adsense ile haşır neşir olanların artık bu ayrımın ne olduğunu bilmesi gerekiyor. kurallar da bu yüzden net değildir, koşullara göre uygulamada değişiklik gösterir. bunun dışında, adsense için site yapma mantığı geçerliliğini yitirdi artık. devir adsense için script devridir.. buna ayak uyduran para kazanır. pop upla sitenize ziyaretçi çekmeyin.. yeni açılan siteye adsense kodu koymayın... ziyaretçi oranları google aramalar lehine değilse sitenize kod koymayın.. az gösterim için sitenize girişlerin en fazla olduğu ana sayfanıza kod koymamazlık yapmayın.. taglar.. çok önemlidir. doğru ve gereği gibi kullanırsanız para kazanmak için yüksek hitlere gerek olmadığını görürsünüz. video sitesinde sürekli video reklamı çıkartamazsınız. ben en azından daha hiç 'video' reklamı görmedim. o yüzden 'araba..' kelimesiyle araba videoları koyar araba reklamları (ya da BMW türevleri..) çıkartırsınız. bunda illegal birşey aranamaz. gidip araba videosu tagını ilgisiz bir kelime yaparsanız ya da kelime gömerseniz cezasını keserler zaten. adlogger kullanın.. gereği kadar kazanıp kazanmadığınızı belirlemek için önce tıklanma oranlarını değerlendirin. % 4-5 altında ise oranlar hata sizdedir. doğru yerleşimlerle önce oranı yükseltin... kazancınızın ufak da olsa bir kısmını adwordse verin.. yüksek rakamlar kazanıyorsanız o hesaptaki siteleri, riski dağıtın. hem yüksek kazananı google sevmez hem de ban durumunda dağılmazsınız... bunlar artık bilinen şeyler. ama önemliler.. size düşen kurallarda yazanlara uymaktır. önce bunları yapın, bir sayfaya 3 aynı boyutta reklam konulur muyu sormayın, sonra önemli trickleri yazalım (eklemek ihtiyaç oldu).
Konu pigeon tarafından (2007-04-24 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Teşekkürler Pigeon Eklemelerin için...
Hep Beraber Paramızı Kazanacağız.Amacımız da Bu Zaten... Yorum Yapan ve Teşekkür Eden Arkadaşlara ben Teşekkür Ederim.. Elimden Geldiğince Yeni Eklemeler Yapacağım.
| Stil | |
|
|