![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Visitor IP - 85.99.194.26
Date/Time of click - 10:42:27 PM on Thursday, March 29, 2007 AdLogger estimates this person has clicked a total of 30 ads. bunun gibi adi insanlar olduğu sürece bol bol banlanırız merak etmeyin. bazen 12 kere tıklayan oluyor hepsi çekememek . Bu arada bunu google adsanseye bildirmek istiyorum ? biri bana nasıl ve ne gibi bir yazı yazıcağımı örnek olarak gösterirse sevinirim. |
|
||||
|
2 sınır koydum ama çalışmıyor php-nuke'de sadece mail geliyor anlıcan
bu arada pardon adlogger şimdi türkçe yaptım benim ayarladığım ayar değilmiş block olayı şimdi buldum oh beKonu Webalemi tarafından (2007-03-29 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: adlogger tamamdir |
|
||||
|
Google'ın bu tıklara bir önlem alması gerek, hâla anlamış değilim neden bu tür önemli bir soruna önlem almak yerine banlamakla meşgul, kim banlanacağını ve tıkların sayılmayacağını bildiği halde kendi reklamına defalarca tıklar ki.O kadar gelişmiş sistemlerimiz var diye övünüyorlar ama en önemli probelmlerden birine çözüm üretmiyorlar.Google'ı anlamak zor.
|
bence hiç mail atmayın. ip ler çok önemli. kaybetmeyin. bir sıkıntı da sunabilirsiniz.
sıkıntı burada. aslında bu fazla tıklar herkesin sitesinde oluyor. bunları sadece gerektiği zaman değerlendiriyor google. bu adloggerı denemek lazım demekki. |
|
|||
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|