![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
öncelikle herkese selam
bugün google adsense ekibimden hesabımın iptal olduğuna dair bir mail geldi bu 2. kez başıma geliyor ilk seferde göndermiş oldukları linklerdeki formu doldurup gönderdim itiraz olarak fakat hiçbir yanıt gelmedi birkaç mesajda okuduğuma göre mail atın google a diyorsunuz mail atacağımız adres hangisi ve sizden ricam itiraz için gerekli olan mailin bir şablonu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
|
||||
|
banlandığın sitede kullandıysan eğer banlanman normal zaten. mail atıp da açtıran 2 kisi duydum simdiye kadar, açıkçası google adsense'e elveda deme zamanın.
|
daha önce forumumun hesabı banlanmıştı fakat şimdiki banlanan sitemle bir alakası yok forumun üstelik hesapta başka bir arkadaşım tarafından açıldı artık google adsense ile uğraşmayacağım ilk zamanlarda çok güzel geliyor hakkında edilen sözler fakat işin içine girince neye uğradını şaşırıyorsun
![]() benim itirazımın olduğu konu geçersiz tıklama yada teşvik olmadığı halde 2 hesabından aynı nedenden dolayı iptal edilmesi haksız olsam sesimi çıkarmayacağımda |
|
|||
|
Alıntı:
ilk iptal edilen hesap kendi adımaydı fakat 2. hesap bir arkadaşım adına ve kendisi tarafından yönetiliyordu |
|
|||
|
Bu arada işin içine girince hiç bişi değişmiyor. Senin işin içine nasıl girdiğin önemli burada her ay düzenli olarak ödeme alan insanlar var.
Temiz hesap + temiz siteler = mutlu insancıklar. |
|
|||
|
Alıntı:
Umarım kimsenin başına gelmez ama ben bırakın kendi bilgisayarımda başka bilgisayarda bile karşı tarafın yerine(reklam veren..)kendimi koyarak tıklamazdım.Birileri siteme kasıtlı tıklama yaparak (yaptırarak)atılmama nedn oldu.Sizin söyledklerinizin çok da öenmi yok...Umarım google de sizin gibi düşünüyordur ama adamlar doymuşa benziyor...
| Stil | |
|
|