![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
http://www.niggaknow.com/2006/04/fuc...blackfind.html
Google'da Google hakkında küfürlü eleştirileri arıyordum. Kimlerin nasıl kuyruğuna basmış Google Amca diye. Bunu göreceğimi hiç sanmazdım. Üstteki blog linkinde adam Google -Adsense'e kayıt olduğunu fakat talebinin rededildiğini söylüyor. Buna sebep de ten renginin siyah(zenci) oluşuymuş kendince teorisi bu tabi. Adam o kadar kaptırmış ve sinirlenmiş ki; neredeyse bugüne kadar herkesin gördüğü ya da mutlak bir biçimde aldığı rededilme mailini kendine özel yorumlamış ve kelime kelime analiz etmiş. Oturdum çok güldüm ![]() Bir başka sitede de adam "30 klikte 10dolar aldım, soyguncu Google" diye küfür ediyordu. Buna kesinlikle ağladım. Google'ın işi zor vallahi... Ne yapsa yaranamıyor.
|
iyide bizene adamın bu sitesinden? benim bildiğim bu bölüm adsendse hakkında konuşmamız / yardımlaşmamız / fikir beyan edip fikir almamız için var. Adam bu kadar kişinin para kazandığı yere küfür ediyor sende gelmişsin buraya konu açıyorsun ve bize hiç bir katkısı olmayan bir konu. bence gereksiz bir başlık.
|
|
|||
|
Alıntı:
bizim 50 tık'a ancak o kadar veriyor hatta vermiyor
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|