![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Yabancı bir domainim var 1.000 tekil hiti olan domaini kullanmadığımdan sayfaya sadece arama için adsense koydum, onun dışında hiçbirşey yok bu kurallara aykırı mıdır?
|
|
||||
|
Bu dururmun arama için adsense de kurallara yakırı olacağını sanmıyorum, çünkü aranan kelimeye göre google arama sayfasında reklam çıkarıyor.
Bence güzel bir düşünce umarın getirisi iyi oluyordur.
|
burda sormak yerine adsense program kurallarını okusanız tam süper olacak : https://www.google.com/adsense/suppo...ry&medium=link
google açık açık belirtmiş: İçerik tabanlı olmayan hiçbir sayfaya Google reklamı yerleştirilemez. veya da açık olarak: Sayfa içeriğiyle ilgili olsun ya da olmasın, sadece reklam gösterimi için hazırlanmış hiçbir sayfaya Google reklamı yerleştirilemez. |
|
||||
|
Katılmıyorum
arama yapan kişi belli bir keyword arar, çıkan sonuçlara verilen reklamlara tıklarsa da para kazandırır. Reklamverenin aleyhine bir durum teşkil etmez arama sonuç sayfasına kişinin nereden geldiği. O kural içerik ve bağlantı reklamları için geçerli olmalıdır.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
O zaman kurallara uyup saçma sapan sayfalar atacaksın adsense nasıl nazlanıyorsa sende nazını çekecesin biraz bu sayfalarada adsense reklam birimi koyma gösterim olarak bişe alma zaten maksat adsense aramayı kullanman bu şekilde diğer sayfalar sanki hile yapıyormuşsun gibisi olmaz yani sana kimse hile yapıyorsun diyemez demeside pek etik değil zaten..
örnek www.fanstreet.com
| Stil | |
|
|