![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Yeni açtığım bir site için google adsenseye başvurdum.
2 ayda 30$ yaptı ![]() Şimdi ben bu siteyi adsense için verimli bulmuyorum. Doayısıyla adsense reklamlarını kaldırdıktan sonra içeriği adsense programına uymayan içerikler koymak istiyorum. Bu site için onaylanmış olan adsense hesabımın kodlarını içeriği uygun olan başka bir siteye koysam diyorum bir sakıncası olabilir mi? Google adsenseyi açmış olduğum (ama adsense kodları yerleştirmediğim)siteye bakarda içerik uygunsuz diye hesabı banlar mı.Diğer sitemde bundan etkilenirmi? |
|
||||
|
O Site için Açıldığı için Belki Banlanabilirsin... Ancak Başka Sitelere Kodu Tabiki Koyarsın...
|
ok saol..bu benim sorumun cevabı değil.
Adsense kodunu diğer sitelere koyabileceğimi biliyorum. Google adsense sözleşmesinin çıktısını alıp hepsini okumuş birisiyim. Bu soruyu adsenseyede gönderdim 6 gün oldu ama cavap gelmedi. |
|
|||
|
adsense robot'u reklamı her tekil hite gösterdiğinde sitene girip sitenin screenshot'ını vssını alıp çıkıyor. tabii bu güvenilir(eski hesabı olanlar) olanlar için daha az şekilde cereyan etmekte.
reklamının gösterildiği içerik sayfalarında google ads kodu yoksa sorun olmaz. yani sana daha uygulamalı söyleyeyim: site.com/adult => ilegal içerik site.com/dokumanlar => legal içerik dokumanlar dizininde ads kodu kullanabilirsin. ama adult'a yer veren sayfalarda kullanamazsın. ![]() |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|