![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
http://www.klcconsulting.net/smac/
|
Alıntı:
Bir örnek vereyim; google toolbar yüklü ve arama yaptım. toolbarda keywordler gözüktü en arama şeklinde. tüm cookieleri sildim ve mac adresimi 3 sn de bir değişen bir yazılımla deaktif ettim. firefoxu kapattım tekrar açtım keywordler hala orada idi. demekki ek olarak tanıdığı farklı bir bilgi daha olabilir ben bunu hdd serial no olarak tanımlıyorum. web üzerinden hiç bir bilgi alamaz çünkü server side script kullanıyor. ama toolbar client side olduğu için klasör şeklimizi hdd boyutunu serial nosunu aklımıza gelebilecek herşeyi alabilir. |
|
||||
|
Alıntı:
hesabina girip 1 seneden fazladir odeme alan ve almaya devam eden bir cok kisi biliyorum(hatta 2 tanesi eski banlanan hesaplarindaki kullandiklari isime eft aliyor) peki bunlar neden banlanmiyor Farklari ne ? cevabi acik :adsense-tr ile alakalari yok Caesar google toolbar yüklü ve arama yaptım. toolbarda keywordler gözüktü en arama şeklinde. tüm cookieleri sildim ve mac adresimi 3 sn de bir değişen bir yazılımla deaktif ettim. firefoxu kapattım tekrar açtım keywordler hala orada idi. Bu dediginin toolbarla alakasi yok ff de normal msn de arama yap FF i uninstall et yeniden install et o keywordler gene orda cikar
...Bir seyler yazmaya calisiyorum :) anladigim kadari ile Konu culpable tarafından (2006-11-29 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
farklı bilgisayarlardan kesinlikle girmeyin hesabınıza. sürekli girmeye de gerek yok. pini, hesabı girin sonra unutun. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|