Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Reklam ve Reklam Networkleri > Google Adsense

Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani

Konu Kapatılmıştır

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 05:56
Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %0/0
Phantasm is an unknown quantity at this point
Standart düzembazları banlamıyorlar gelip bizi banlıyorlar!

mp3kamyon.com
ilk bakışta pek birşey yok gibi gözüküyor ama hilenin kral-ı âlası var burada

adam yukarıdaki adsense kodunu frame ile alıyor. google adsense botunu bir nebze de olsa kandırabilmek için başka siteye yerleştirmiş kodu.
<iframe name="I1" src="redmole.org/ads/net.html" marginwidth="1" marginheight="0" height="50" width="468" scrolling="no" border="0" frameborder="0" align="right">

satır kodu bu
redmole.org/ads/net.html
bakın bakalım ne çıkıyor burada?
bilerek tam link vermedim, adi insana bir de backlink yapmayalım.

peki bunlar varken neden masumları banlıyorlar.?!

bunun gasptan ne farkı var? ha reklam verenin ekmek parasını çalmışsın ha sokaktaki hanımteyzeyi soymuşsun.

Konu Phantasm tarafından (2006-11-06 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir..

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 09:40
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
Damage is an unknown quantity at this point

benim sitem o, yok adi insanmış yok bilmem neymiş, nooluyo biraderim. senin cebinden mi çıkıyo? nie çekememezlik yapıyosun ki?

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 09:52
Marmara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Marmara has a little shameless behaviour in the past
Standart komik

Arkadaşlar komik olmayın..

Bu resmen çekememezlik ve fesatlıktır. Bu tür siteleri şikayet edip duruyorsunuz. Elinize ne geçiyor anlamıyorum. Bir kaç saçma düşünceli arkadaşımız adaletsiz gelir payı diye forumlara konular açmış insanları bu tür kişileri şikayet etmeye kışkırtıcı kelimeler kullanıyor.

neymiş düzenbazlar banlanmıyor biz banlanıyoruz..
demekki kardeşim seninde bir düzenbazlığın varki banı yemişsin. masum insanlar banlanıyor demişsin. Allah aşkına sen masum bir şekilde reklam yaptında google senimi banladı. demekki senin yaptığın işin içinde de bir art niyet var.

Bu şikayetlerden elinize ne geçiyor bilmiyorum. Kendi kendinizi kandırıyor, ispiyonculuk ve fesatlık egolarınızı tatmin ediyorsunuz.. Bu şikayetler benim görüşümce resmen bir "VATAN HAİNLİĞİ"dir. bu sitelerin googledan kazandığı parayı hesaplarsak yıllık oranda ortaya çılgın rakamlar çıkıyor. Bu tr ekonomisine bir katkıdır. Ama bahsettiğim gibi bazı vatan haini diye nitelendirdiğim arkadaşlar bu kazancı baltalamaya çalışıyor.
Bırak herkes işine baksın.. sanane kardeşim...
Sende yap sende al.. Neymiş düzenbaz banlanmıyormuşta masumlar banlanıyormuş.. ne kadar cahilce bir cümle...

Konu Marmara tarafından (2006-11-06 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla hatası

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 10:26
Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/4
bukotezo is an unknown quantity at this point

Bugüne kadar bi yazı yazmamıştım böyle konulara ama.

Marmara nickli kişiyi üçkağıtçılığı savunması bide üstüne üçkağıtçı olmayanları "Vatan Haini" diye suçlamasını kınıyorum.

Başka sözüm yok adam olan anlar zaten.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 10:31
Marmara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Marmara has a little shameless behaviour in the past

ya ne alaka arkadaşım. üçkağıtçılığı savunma bilmem ne. bazı şeyler senin ve senin gibilerinin resmen zoruna gidiyor. Neymiş beni kınıyormuş... yalanmı konuştum yanii.. bırak herkez dalgasına baksın. sanane... seni ilgilendiren bişey yokki ortada. isteyen istediği hileyi yapar... ister banlanır ister banlanmaz.. bize nee. sanırım işin gücün yok elalemle uğraşıyorsun.

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 11:02
MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

MasterTR will become famous soon enough

Marmara site seninmi? adamin yaptigini onaylaman icin ya sitenin senin olmasi lazim yada bi tanidik akraba filan olmali. Duzenbazligin neresini savunuyorsun? sana dogru ve mantikli gelen yeri neresi? hirsizlik yapip adamin cebinden para calmak, bumu dogru?

Biri senin annenin veya karde$inin cantasini calsa, orada halk buna senin dedigin gibi banane karde$im calan calsin dese cokmu mutlu olursun? dengesizligin anlami yok bence ettigin lafi bil ondan sonra et kolay gelsin

Elbet buraya yazmak sacma geliyor cunku burasi adsense tr destek forumu veya $ikayet forumu degil. en mantiklisi dolandirici banlansin diye mail atmak. Adsense-TR ilgilenmiyor onun icin direk adsense e mail atmak daha mantikli. benim yaptigim gibi

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 11:08
Junior Member

bi laf var dinime küfreden müslüman olsa diye, bu phantasm arkadaşın sitesi www.carhireuk.info mesela sırf adsense için yapılmış bir site, bukoteze nunkide http://www.bonsaitr.com/forum/default.asp , bundada aynı reklam birimi 3 kere kullanılmış, ne yani bende şimdi bunnarımı ispiyon edeyim? çekemediğiniz konu nedir? kaldıki bunu nasıl hırsızlıkla eş tutarsınız? mastertr: içerde birikmiş 1000 doların üzerinde param var, sen beni ispiyonluyunca o parayı sana mı vericekler? yada aklınca internet mi gelişicek benim 1000 dolarım gidince? kaldıki hani ben dialer yada spy felan çaksam, yada download için tıklamayı zorunlu tutsam gene bi neyse, kendi halinde bi reklam işde köşede

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 11:11
MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

MasterTR will become famous soon enough

hirsizlikla 1000$ in gidince anlarsin ne demek istedigimi. adam gibi siteler yapip adam gibi kazanmayi ogrenirsin (ben ogretecek degilim ama tavsiyem). 1000$ odeyen adam bo$ kandirmaca hit icin oduyor o parayi. ha filitre koysun tr ye filan dersin ama bu asla bahane olamaz yaptigin dupeduz hirsizlik

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 11:11
annudora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 3
annudora is on a distinguished road

Hırsızın HİÇ Mİ KABAHATİ YOK BE ADAM !

Hileciler yüzünden adımız cıkmıs 9 a inmez 8 e bide gelmis savunuosun. Google yakında TURK WEBMASTER KABUL ETMEZSEDE kına yakarsın.

Çekememezlik değil HAKKI HUKUKU savunmaktır bu ... Fesatlık ? işte onu hileci sahıs yapıyor.

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 11:25
Junior Member

ok, ispiyonlayın bakalım, içiniz rahat etsin, ama biliyorumki bu tip hileleri hepinizde yapıyorsunuz, site isimlerinizi yazsanızda bizde baksak bi

Konu Kapatılmıştır

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-adsense/40231-duzembazlari-banlamiyorlar-gelip-bizi-banliyorlar.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
eXTReMe Tracking This thread Refback 2006-11-07 11:38

Seçenekler
Stil