![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Dunya oyle olduku, dusurtluk diye birsey kalmadi. Herkesin gozunu para burumus. Kazanayimda nasil olursa olsun mantigi gerlesmis millete.
Az olsun helalinden olsun diyenler maalesef cok azaldi...
|
abart abart az daha, sen mi karar verion bu ülkede kimin yaşaması gerektiğine? ispanyol araba kiralama reklamları yayınlıyorum. hile olabilir ama kimse bana yok benim verdiim reklam paramı çalıyon demesin, tüm mp3 siteleri bi şekilde kendini idare etmek zorundadır. adam gibi sitemde var, 30bin hit 200 tık 5 dolar veriyor. bu şekilde bi çözüm buldum kendimce, olayın iicene cılkını çıkarttınız, yok hırsızmış yok sahtekarmış.
öyle düşünen abuse eder geçer, hakarete gerek yok. bu arada bana laf atan phantasm bey , bu senin demi ![]() redturk.info/doritos%20reklam%20bölüm%202_cem%20yılmaz-video al bende bunu abuse ediom, hepimiz banlanalım, bakalım kim kazancak Konu Damage tarafından (2006-11-06 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: url |
|
||||
|
bu ne rezalet Bir an önce forum yöneticilerinin bu olaya el atmasını rica ediyorum. açık açık insanları hileye teşvik etmek ve hileyi savunmak nasıl bir mantıktır. Forum yöneticileri buna nasıl müsade edebilirler. inaşllah buradaki yazıları takip eden bir yönetici olurda bu olaya son verir. utanç tablosu
|
Alıntı:
|
evet lovemove kardeşim adminler yazdıklarımızı görüyor merak etme.. kimseyi teşvik falan etmiyoruz. kör değilsen iyi oku. ama körsen yanına bir tercuman al ve heceleyerek yazdıklarımızı tekrar okut... dediğim tek şey elalemin hilesinden sizene.. sizde yapın gibi bir terim kullanmadım...
ayrıca konuyu Düzenbazlar Banlanmıyor Gelip Bizi Banlıyorlar Diye başlığı altında açan "Phantasm" arkadaşımız meğerse azılı bir düzembaz çıktı. Araştırdık bulduk. Damagen abim şimdi bu polemiği başlatan sözde namuslu arkadaşın bombasını patlatıyor. bekleyin...
|
|
||||
|
adam hile yapan yapsin dokunmadigi surece size ne diyor
o zaman i$i $uraya cekelim.. hirsizlik yapan yapsin (bizim malimizi calmadigi surece), adam olduren oldursun (bizim hismimizi oldurmedigi surece), tecavuz eden etsin (anamiza bacimiza etmedigi surece).. birakin $aklabanligi hile yapiyosunuz ve atilacaksiniz.. bundan sonra sitelerinizi gunluk takipteyim gordugum her hileyi iletmeye devam edicem kendinize cekiduzen verin.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|