Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Reklam ve Reklam Networkleri > Google Adsense

Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #51 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 17:15
Metin77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %0/0
Metin77 is an unknown quantity at this point

Dunya oyle olduku, dusurtluk diye birsey kalmadi. Herkesin gozunu para burumus. Kazanayimda nasil olursa olsun mantigi gerlesmis millete.
Az olsun helalinden olsun diyenler maalesef cok azaldi...

#52 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 17:18
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
Damage is an unknown quantity at this point

abart abart az daha, sen mi karar verion bu ülkede kimin yaşaması gerektiğine? ispanyol araba kiralama reklamları yayınlıyorum. hile olabilir ama kimse bana yok benim verdiim reklam paramı çalıyon demesin, tüm mp3 siteleri bi şekilde kendini idare etmek zorundadır. adam gibi sitemde var, 30bin hit 200 tık 5 dolar veriyor. bu şekilde bi çözüm buldum kendimce, olayın iicene cılkını çıkarttınız, yok hırsızmış yok sahtekarmış.
öyle düşünen abuse eder geçer, hakarete gerek yok.

bu arada bana laf atan phantasm bey , bu senin demi
redturk.info/doritos%20reklam%20bölüm%202_cem%20yılmaz-video

al bende bunu abuse ediom, hepimiz banlanalım, bakalım kim kazancak

Konu Damage tarafından (2006-11-06 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: url

#53 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 17:39
Marmara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Marmara has a little shameless behaviour in the past

evet arkadaşlar. herkes kendi derdine baksın. neymiş google bu yüzden tr yi banlıcakmış... asıl grup oluşturan sizsiniz. her kesin kendine göre bir haklı yönü var...
herkes işine gücüne baksın. ayıp sizin yaptığınız. resmen kendi ayıbınızı kapatmak için bizi rezil etmeye çalışıyorsunuz. MasterTr midir nedir. sen çok kıskanç bir insansın kardeşim. kusura bakma ama gerçekten öyle. Zaten ortada bir hile dönüyorsa google bunun farkında.. baltalamaya çalıştığınız sitenin bildiğim kadarıyla günlük 400 bin google reklam gösterimi var. sanki google bilmiyormu bu adamın hile yaptığını... bi bildiği varki banlamıyor. aynı hileyi siz yapın bakalım sitelerinizde kaç gün dayanabileceksiniz... kimse namus, helal ekmek bekcisi kesilmesin. insanlar hep pozitif yönlerini gösteriyor. kardeşim işi sadece adsense ye dökmeyin. sonuçta yeri geliyor google aramalarında birinci çıkmak için bin bir türlü hile yapan arkadaşlar bizi karalamaya çalışanlar. buraya gelmişsiniz bilmişlik taslıyorsunuz. işinize baksanıza siz. elalemin hilesinden, hile ile kazandığı paradan sizene...

Konu Marmara tarafından (2006-11-06 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla hatası

#54 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 17:45
lovemove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/7
lovemove is an unknown quantity at this point

bu ne rezalet Bir an önce forum yöneticilerinin bu olaya el atmasını rica ediyorum. açık açık insanları hileye teşvik etmek ve hileyi savunmak nasıl bir mantıktır. Forum yöneticileri buna nasıl müsade edebilirler. inaşllah buradaki yazıları takip eden bir yönetici olurda bu olaya son verir. utanç tablosu

#55 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 17:50
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ama Neden

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/21
Mehmet will become famous soon enoughMehmet will become famous soon enough

Alıntı:
lovemove´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu ne rezalet Bir an önce forum yöneticilerinin bu olaya el atmasını rica ediyorum. açık açık insanları hileye teşvik etmek ve hileyi savunmak nasıl bir mantıktır. Forum yöneticileri buna nasıl müsade edebilirler. inaşllah buradaki yazıları takip eden bir yönetici olurda bu olaya son verir. utanç tablosu
evet yani....

500+ Google hitli sitelerinizi alıyorum.

#56 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 17:51
Junior Member

evet lovemove kardeşim adminler yazdıklarımızı görüyor merak etme.. kimseyi teşvik falan etmiyoruz. kör değilsen iyi oku. ama körsen yanına bir tercuman al ve heceleyerek yazdıklarımızı tekrar okut... dediğim tek şey elalemin hilesinden sizene.. sizde yapın gibi bir terim kullanmadım...

ayrıca konuyu
Düzenbazlar Banlanmıyor Gelip Bizi Banlıyorlar Diye başlığı altında açan "Phantasm" arkadaşımız meğerse azılı bir düzembaz çıktı. Araştırdık bulduk. Damagen abim şimdi bu polemiği başlatan sözde namuslu arkadaşın bombasını patlatıyor. bekleyin...

#57 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 18:25
MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

MasterTR will become famous soon enough

adam hile yapan yapsin dokunmadigi surece size ne diyor

o zaman i$i $uraya cekelim.. hirsizlik yapan yapsin (bizim malimizi calmadigi surece), adam olduren oldursun (bizim hismimizi oldurmedigi surece), tecavuz eden etsin (anamiza bacimiza etmedigi surece).. birakin $aklabanligi hile yapiyosunuz ve atilacaksiniz.. bundan sonra sitelerinizi gunluk takipteyim gordugum her hileyi iletmeye devam edicem kendinize cekiduzen verin..

#58 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 18:34
huseyinb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

huseyinb is an unknown quantity at this point

Arkadaşlar daha fazla yorulmanıza gerek yok, insan bazı değerlerini yitirince 2x2=4 dedittiremezsiniz.
Kısacası ban !

#59 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 18:34
Junior Member

bende seni takipteytim.
sen kismsin bizi tehtid ediyorsun. istediğin takibi yap. ne sanıyorsun ki kendini.

#60 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-11-06, 18:36
MasterTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

MasterTR will become famous soon enough

kim bunlara referans oluyor ya yonetim $una bi care bulsun artik bu tur insanlari barindirmiyalim icimizde. adam utanmadan, skilmadan hile yapiyor pi$kin pi$kinde yaziyor. yazik cok yazik ya. forum coluk cocuk eglendirme bahcesine dondu umarim yoneticiler $u cocuklara bi el atar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil