![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
adamın canını sıkmayın, ne demek sahtekar, forumda o kadar alışveriş yapdım kim görmüş sahtekarlığımı, gogulda hile yapdım diye adım sahtekarmı oldu?
goguldada istediğimi yaparım, sanki babanızın şirketi, dileyen gider şikayet eder, kim verio sana bana sahtekar deme hakkını |
|
||||
|
selam şu konuya bir açıklık getirin reklamları iframe ile çekmek hilekarlık mı veya yasakmı.google yeni kayıt oldum ve sitemde adsense kullanıyorum.Reklamları 3-5 sayfada hep yazmak yerine google.php diye dosya yaptım ondan çekiyorum.Çünkü zaman zaman değiştiriyorum.Eğer suçsa düzelteyim.
Birde sanırım örneğin mp3 siten var otelle ilgili sitenden reklam çekersen suç oluyo gibi anladım.Sanırım öyle daha fazla para veriyo.Ama ne gerek var.
|
Bir tek şey söylemek isterim arkadaşlar ( konu harici ) ;
Vatan Hainliği gibi bir kavramı iyice düşünüp , tarttıktan sonra kullanalım , son günlerde bu kelimeyi hiç kimse düşünmeden çat diye başkasına yapıştırıyor. ( Gerek Medya , gerekte halk ) |
|
||||
|
davetiye isteklerine bakıyorum sitesinde açık açık reklamlara tıklayın yazan kişiler bile başvurmuşki umarım kimse davetiye göndermemiştir!
umarım burasıda diğer forumlar gibi çöplüğe dönüşmez müdahele edilir...
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-adsense/40231-duzembazlari-banlamiyorlar-gelip-bizi-banliyorlar.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| eXTReMe Tracking | This thread | Refback | 2006-11-07 11:38 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|