![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bknz:Komikler.com(Akparti ve Avea dan reklam almış bir site)
Oyun açılırken Adsense reklamları http://komikler.com/komikoyun/oyunyu...rmaris%20hotel adresinden alıyor Otel alanında reklamlar çıkıyor ilgisi olmamasına rağmen Reklam sektörünü sadece para kazanma sektörü olarak düşünen bütün webmasterları kınıyorum ![]() Adsense reklamlarında amaç şudur; Örneğin google da oyun diye arama yaparsınız, çıkan reklama tıklar sitede bir iki oyun oynar o sitenin hitinin artmasına yardımcı olursunuz sonra o sitede çıkan oyunla ilgili reklamlar sizi, Adwords ile hedefli ziyaretçi bekleyen diğer oyun sitelerine yöneltir!Yine girdiğiniz sitede bir kaç oyun oynar çıkarsınız ve bu hem google a hem webmasterlara kazanç sağlar.Bu gibi hileler web masterlardan yani bizim cebimizden çalınmasıdır! Eğer biri hile yapıyorsa bu şerefiyle para kazanan herkesden biraz biraz çalıyor demektir...
|
treji-komik durum.
Türkiye'nin hileli yollardan kazanacağı 3-5 kuruşa ihtiyacı kaldıysa bırakın sürünelim. Hileyle kazanılan paradan ne hayır gelir, nede onurunla ben buradan bu kadar para kazanıyorum diye arkasında durabilirsin. Komik olmayın, gereksiz milliyetçiliğede gerek yok, ha sen aslanlar gibi site yapıp aylık 100bin dolar kazansan zaten bunu googleda, türklerde, bizlerde övünerek söyleriz. Yoksa Türk webmasterlar aylık hile huydayla 1 milyon dolar para sokuyorlar demektense, 100.000$ ülkeye katkı sağlıyorlar demeyi tercih ediyorum.
|
burda önemli olan para kazanmak ya da kazanmamak değil!Sende reklam veren yerinde olabilirdin.Sitene hileyle 100 lerce kişi geliyor ama hiç biri sana yarar sağlamıyor neden sağlamıyor çünkü adam senin hedefinde olan ziyaretçi değil.Çok yanlış mantıkla bakıyoruz reklam sektörüne.2000 kişi ayda 1000 dolar alırken hile yüzünden Adwords reklam verenler azalıcak böylelikle reklam gelirleri düşcek hatta bitecek ve Sonuçta yine BİZ zarar göreceğiz...
|
Alıntı:
adsense kullanmaya başladığım zaman gözümü para bürümüş gibi hilelere başvuruyordum. banlandım. günün birinde bu forum ile karşılaştım. insanları gördüm googleye reklam veren arkadaşlarla tanıştım. sonra utandım, meğer gözümü para bürüyüp hile hurdaya yöneldiğim vakit ben burda tanıdığım bir çok arkadaşın parasını çalmaya çalışmışım. ne oldu. kulağıma küpe oldu, bundan sonrasında 1 $ da kazansam azımsamayıp helaliyle kazandım diyebiliyorum. o yüzden ülke ekonomisinden ziyade burda adwors reklam veren arkadaşlarımızın ekonomisini düşünsek daha faydalı olur.
|
Marmara sen bu cakallari iyi ayirt edersin sanirim sektorun icinden biri gibi gozukuyosun. Hem suclu hem guclu lafi senin gibiler icin soylenmi$ olsa gerek, adam hem hile yapiyor hemde sacma sapan yerlere cekerek konuyu kendini hakli gostermeye cali$iyor. nedene oyle bi ornek verdim, cunku sen hirsizlik yapiyosun ve kimse ses cikarmasin istiyosun. bu ha reelde olmu$ ha sanalda hirsizlik hirsizliktir buna ses cikarmayin diyen adam onada ses cikarmayin der.
2000 ki$i 1000 dolar kazaniyormu$, ekonomiyi boyle ucuz hesaplarmi kurtaracak? goruyorum ki minareyi calan kilifini hazirliyor tebrikler sen kendine gore olurunu bulmu$un sana gore sen haklisin ama geriye kalanlar seninle ayni fikirde degildir arkada$in da dedigi gibi yap adam gibi site kazan parani karde$im madem cok kaliteli i$lerin var 1000$ kazaniyorsun |
|
|||
|
şöyle bi açıklama yapıyım ben,
adam gibi sitelerimde var, bi edebiyat sitem var mesela, günde 3bin tekil 30bin çoğul hiti olan, bunda hilesiz adsense kullanıyorum 200 tıka günde 5 dolar geliyor, onun bende boyle bi hile yapdım kendimce, istesem "antalya, bodrum, emlak, hotel" keylerinide kullanabilridim ama o zman türk reklamcıların parasını almış olurdum, şu halde, ispanyol araç kiralamacılarının reklamlarını gösteriyorum. konunun türk reklamverenlerin parasıyla bi alakası yok, ha sen diosanki ben hümanistim ispanyolda olsa insan insandır, eyvallah. ama ilk sayfada yazan ve konuyu açan arkadaşında benzer hileleri var, onlar çekememezliklerinden boyle yorumlar yapmışlar. kaldıki banada bole, çakalmış hırsızmış dolandırıcıymış felan laflarını eden arkadaşlar, forumdan atılmak istemediğim için size bişi sölemiyorum. |
|
||||
|
Alıntı:
ve şu kadarını söliyeyim, bir türk sitede ispanyol araç kiralama sitelerinin reklamları dönüyor ve sürekli türk kullanıcılardan tıklama alıyor ? sence google aptal mı bu kadarını göremiyecek mi. emin ol ki google mantığı bizden daha akıllı, ve helalinle edebiyat sitenden kazandığın paradanda olucaksın.
|
Alıntı:
su bu yapıo die yapmak ta ii delki hem.hilesiz bol kazanclar dilerim... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|