![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
googlenin adsense kodları zaten iframe şekline çevrilir brovserler tarafından, ama sen sitelerde iframe şeklinde kullanırsan banlanabilirsin, bunun nedenide iframe olarak kullandığın sayfanın gösterilen sayfadan farklı bir içeriğe sahip olup farklı reklamlar çıkmasını sağladığın olabilir...
include için bir problem çıkacağını sanmıyorum bir reklam dosyası oluştur örneğin reklam.php sonra reklamın çıkmasını istediğin bölüme reklam boyutlarını bozmayacak şekilde <?php include 'reklam.php'; ?> olarak include et bitsin... Kolay gelsin |
|
||||
|
işte hazır script olunca onu başaramadım nereye kodu sokuştursam site hata veriyor.
acaba bu iframe plungi include puling olarak ayarlanabilirmi. bunalıma sokucak bu kodlar beni :s nası sıyırmıyonuz kafayı hayret ediyorum.
|
sadece o scripti kurup calistirabiliyorsan ustte yazdigim kodu
Kod:
echo "<!-- iframe --> <div align=\"center\"> <iframe src=\"$if_scr\" height=\"$if_height\" width=\"$if_width\" name=\"$if_name\" frameborder=\"$if_border\" scrolling=\"$if_scroll\">"; |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|