![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bir sayfaya 3 tane adsense reklamı + firefox reklamı eklesem yasakmı ?
Google AdSense Reklam Biçimleri girdim orda bu yazıyor 3 reklam ünivetesi diyor İçerik için adsense 3 tane yerleştircem 1 tanede firefox yerleştircem yasakmı yani ? Not: Şu anda AdSense yayıncıları, bir sayfaya en fazla üç reklam ünitesine kadar yerleştirebilirler. |
|
||||
|
eğer mesajdada belirtiysem öyle tahmin ediyorum diye bir cümle kullanmışımdır ve tereddüt ettiğim için açtım.
|
|
||||
|
yazdıklarımız itibar görmüyorsa, aynı sorular 3 günde 1 soruluyor ve cavaplanıyorsa, soruları her konunun moderatörü vb. cevaplasın o halde.
boşuna yazmışız bu kadar zaman. bir daha bilgilendirici cevap yazmayız.. |
|
||||
|
yazım sizi hedef almak için değil bunu ek olarak belirteyim.
bu konu uzun süredir beni rahatsız ediyor. sorulara gelen cevapların birçoğu birbirinden farklı oluyor. o zaman okuyucu, cevap arayan kime inanacak? bunun da bir denetleme mekanizması yok maalesef forumda. öyle değil yanlış bilgi veriyorsun da denmiyor çünkü cevabı hazır, ben yapıyorum banlanmıyorum! nasıl oluyor da kuralları belli bir organizasyonda bu kadar farklı yazılar yazılabiliyor onu da anlamıyorum. |
|
||||
|
Alıntı:
Cevabımı aldım Teşekkürler. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|