![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar hemen konuya girip engin bilgilerinizden istifade etmek istiyorum.
Ben aylar önce free hostlardan birinde site yapmaya yeni başladığım zamanlarda bir tane üç sayfadan muhtelif ekrankoruyucu üzerine bir site yapmıştım.Sİtede demeye bin şahit ister.Her tarafında screen saver bannerleri.İçerik yok gibi bir şey.Google kurallarınada tam vakıf olmadığımdan index hariç diğer iki sayfasana da yeşillik olsun diye adsense reklamlarını koymuştum ve o sayfalarda bomboş sayılır.Sağındaki solundaki banneler de iptal olunca bomboş iki sayfada adesense reklamları kalmış.Ve siteyle de uzun zamandır ilgelenmediğim için adsense kodlarını koyduğumu da unutmuşum.Ve nihayetinde google üzerinde ciddi bir şekilde düşünmeye başlayıncı iki gün önce bu sitem(!) aklıma geldi bir de baktım ki google boş sayfalarda...İşte işin korkunç tarafı bu hesabın ne şifresini hatırlıyorum ne de kullanıcı adını...Üstelik şifre hatırlatmak için kullanabileceğim mynet hesabı da kapanmış uzun zaman geçince...Biliyorum yadırgayabilirsiniz ,gülebilirsinizma cidden şimdi ben ne yapabilirim.Google o sayfaları görürse kesin banlar.Emekler bir kıytırık sitecik yüzüne batar.Ayıptır söylemesi iki gündür kan ter içinde bu sitemi hacklemek için uğraşıyorum hiç anlamadığım ve sevmediğim halde..Hack forumlarında boğuldum.Hepsi de hayal bir işe yaramıyor.Yazı uzun ve tuhaf olmasına karşın insanın dünyada herşey başıns gelebiliyormuş.İstemeyerek ve işin ciddiyetine erememekte dolayı kendi tuzağıma düşümşüm.Bir çare sunabilecek arkadaşlar varsa memmuniyet duyarım...Şimdiden teşekkürler |
|
||||
|
Mail At... Bedava Site Sağlayan yere... ingilizce...
Kapatın De..bence İşe Yarar... Kimse Girmezse Görmez Gibi Geliyo Ama İndexlenirse Yazık olur
|
Evet Datagrup teşekkür ederim.İngilizcem yeterli olmasa da bir yolunu bulup göndereceğim.Tabii bu arada bana inanırlar mı benim sitem olduğunu bu da şaibeli...Ve maalesef site google'de index'li.
Konu yakaza tarafından (2006-10-13 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
google a mail at de ki herifin teki koymuş benim kodu kendi sayfasına oradan gelecek parayı da istemiyorum, o adamın yaptığı siteden de sorumlu olmak da istemiyorum de...
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.Google bildirmeyi düşünmüyorum çünkü anasayfada google hem google kanalıma ekli hemde başvuruda bulundğum sitemin linki var o şüphe uyandırır.Bu arada mynetteki emailimi açabildim sonunda ama frehost'un şifre gönderme panelinde username'i kabul etmiyor.Aklıma gelen bütün nickleri yazıyorum tutmuyor.Mail hesabımı açtığıma göre tek çare freehosta aynı mail hesabımdan mail gönderip şifre istemek.Şimdi bir de işin yoksa inglizce anlat anlatabilirsen.Bu mail hesabımın o siteye üye olurken kullandığım mail olduğundan da şüphelenmeye başladım.Oof of neyse ben iyice karştırdım bu işi.Suçun topu bende ama kendime kızmakta sorunu çözmüyor.denemediğim şifre nick mail kalmadı.
|
|
||||
|
asıl amacının o bahsettiğin sitenin şifrelerini almak oldugu kannatine vardım nedense...sanki google ile alakalı bir korkun yokta sadece bahsi geçen sitenin şifresini istiyorsun...buraya bahsettiğin sitenin adresini at istersen topyekün bi işlemde bulunalım
...Asıl korkun google dan banlanmak olsaydı bunu çoktan halletmiş olurdun diye düşünüyorum...Çünkü google a atacağın TÜRKÇE bir mail bu sorunun çözerdi çoktan...Herşey bir yana en azından yeni bir account açmana yardımcı olurlar...Bana kalırsa ya şifre istemekten ve siteni! hacklemekten vazgeç ya da google a mail at... |
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|