![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
+ Türkiyede saglam ve yüksek miktarda kazandıran reklam sponsoru olmadıgı için türkiyedeki kaynaklar cok cok azz
|
google un buyuklugfunu kucuklugunu tartismak bize dusmez
Ama sponsor acisinda artik milletin beyninin odaklandigi kesin herkesin bildigi en kolay kullanilan sponsor olarak birde Armut pis agzima dus misali kimse arastirmaci degil etrafina baksa Adsense den kat kat daha daha fazla veren ve reklamlari daha fazla ilgi cekici bir suru sponsor var millet foruma surekli yaziyor su kadar gosterim oldu adsensenin verdigi 3-5 $ diye sitem yapiliyor ama hala adsense kullanmaya devam ediyor Madem az veriyor o kadar cok gosterimin oluyor piyasada 1000 gosterim icin 7$ veren bir suru sponsor var onlari kullanmayi hic dusunmuyor yada arastirmiyor Yada adsense ayni kelime icin 0.05 cent verirken diger baska bir sponsor en az 15 kati veriyor ama hala az yada cok adsense kullanmaya devam ediliyor daha sonra bu sekilde mesajlar adsense tekel mi adsense tekel degil sadece bizler beynimizde adsense yi tekel haline getiriyoruz + diger buyuk sitelerle zaten kucuk siteleri kiyaslayamayiz onlarin pr icin ugrasmasina bile gerek yok pr otomatikman kendilerine geliyor ve + ayirdiklari butce cok fazla dogal olarakda kucuk site sahipleri kucuk girisimlerle buyuk pastadan nasil kendime pay cikartiririm diye ugrasiyor( pr yukseltmeye calismak gibi )
...Bir seyler yazmaya calisiyorum :) anladigim kadari ile Konu culpable tarafından (2006-09-11 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
AdSense kullanıyo. Ama nasıl ? Banner yeri boş kaldığında reklamı koyuyor... Şu sıralar sayfanın en aşağısında bir yerde. Toplam reklam gelirinin % kaçı AdSense sizce ? Bize verdikleri aylık dönüşümlü reklam teklifi 2000 YTL nin üzerindeydi, tek bir banner. Varın siz düşünün gerisini.. Google'ı ve hizmetlerini kullanmayalım demiyorum, diyen zaten yanlış söyler, ben bu bağımlılığın sonu kötü olabilecek bir yol olduğunu savunuyorum... Sorgulamamız gereken de bu... |
|
||||
|
Alıntı:
Kod:
http://www.games121.com/ Kod:
www.zylom.com www.pogo.com
| Stil | |
|
|