![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bende geçen sene banlanmıştım daha sonra bloggerdan hesap açıp tekrar üye oldum tahminim bir 9-10 ay geçmişti hiç bir problem yok ödemelerimi alıyorum...
(not : kendi bilgilerimle)
|
ilk açtığım hesap doğal olarak kendi adıma açtım yüklü bir kazanç elde ettik pin gelemden
geçersiz tıklama yüzünden banlandım 2. hesabı açtım başvuruyu abimin adına yaptım adres biraz değişk idi onaylandı kabul edildik iyi dedik bari şunu dikkatli kullanalım aradan 5 ay geçti 2 gün önce mail geldi banlandınız iyi güzel teşekkür ederim google ama neden ? daha önce geçersiz tıklama yüzünden atılmışsın bidaha adsanseyi kullanamassın iyi güzel tamam haklısın ama aradan 5 ay geçitkten sonramı aklına geliyor onu bırak hesabı onaylarken neden kabul ettin. yani anlayacağınız işine gelmediğinde bizi kullanıyor
|
|
||||
|
arkadaşlar burada benim de iki sitemde google yayını var 4 gün önce sitede erotik resimler olduğundan dolayı uyarı aldım ve reklam yayınını durdurduk diye bir mail aldım şimdi ben istedikleri düzeltmeleri yaptığım halde sitemin birinde yayınlar çıkıyor diğerinde çıkmıyor düzelttiğime dair 3 defa mail attım ama hiçbir cevap alamadım bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi. zaten en çok hit alan sitemde reklam çıkmayan sitemdi....
|
|
||||
|
Alıntı:
Bu ara milleti banlamaktan senin sitenin banını kaldırmaya fırsatları olmuyordur. Kısa bir zamanda açılır inşallah
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|