Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Reklam ve Reklam Networkleri > Google Adsense

Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-08-28, 18:19
ZIPPKIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
ZIPPKIN is on a distinguished road

Alıntı:
pembekedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ikisi de aynı kişinin sitesi heralde ama bu yasak deil benim bildiğim kadarıyla zıpkın
valla pembekedi, ben resmi görür görmez tıklıyodum son anda farkettim reklam olduğunu, ama ben o reklam ilgimi çektiği için değil hatuna bakıcam diye tıklayacaktım yani direk bir yanıltma var ve bence 99 kusurlu hareketten biri

Alıntı:
beceriksiz_acemi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence çok zekice hazırlanmış bir sayfa ve güzel bir yerleşim.Benim merak ettiğim bunu sistemli halde neden yapmıyorlar.GEniş içerikli bir sitede bu tarz da bir yerleşim iyi gelir getirebilir.

Ben hemen başlayım
google amcam bi şey demediği sürece tabi ki güzel gelir getirir, sen de hesap çok nasıl olsa dene bakalım

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-08-28, 18:25
darkman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
darkman is an unknown quantity at this point

ben bu konuyu google ye sormuştum yasakmı diye 2 ay sonra cavap geldi pek hoş bakmıyorlar bu tarz yerleşimlere ve eğer bunun kurallara aykırı bir hareket olduğuna karar verirsek emin olun ki biz sizi bu olaydan dolayı ya sistem dışı bırakır yada bir defaya mahsus uyarırız gibi birşey yazmışlardı kısacası g pek sıcak bakmıyor bu işe diye yorumladım ben ve çok uzun yıllardır takip ettiğim iki site verdı bu şekilde bir yerleşim kullanıyorlardı yaklaşık 3-4 ay önce her ikiside banlandı ardında biri yahoo reklamı koydu ama yahoo da çok kısa bir sürede onuda banladı şuan smiley reklamı gösteriyorlar her ikiside bence bu tarz bir yerleşim yapmadan önce çok iyi düşünün!

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-08-28, 22:17
pigeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şaman

Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/11
pigeon will become famous soon enoughpigeon will become famous soon enough

evet çok iyi yerleştirilmişler ama yasak.
google site içeriğinden ayırt edilemeyen reklam yerleşimlerini yasaklar. içeriğe uydurun ama içerik gibi göstermeyin.. bu çizgi çoğu zaman karışıtırılıyor.

Seçenekler
Stil