![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Biraz önce bir makale okudum ve aynı düşünceleri paylaştığımızı farkettim. Google ilgili olduğu için google bölümlerinden birine yazmak doğru olurdu içinde adsense den de alıntılar olduğu için en güzel yer burası olur şeklinde düşündüm...
Buyrun yazımız; Alıntı:
Kod:
Kaynak: http://ansugo.zaxaz.com/2006/06/09/google-ile-microsoft-arasindaki-fark/ |
|
||||
|
Yazının anadüşüncesi ve sonuç cümlesi şu:
Microsoft Bir rakip görürse ortadan kaldırmaya çalışıyor. Gerekirse kopyalıyor, ama sonra yaptığı şey diğerinden daha kolay ve çoğu zaman iyi oluyor. Yardımcı düşünce ise şu: Google çokça alana dallanıyor (birbirinden alakasız alanlara) bunda bir işgüzarlık aramamak lazım olsa olsa toyluk aranmalı. istenen şey de şu: Siz benim aksi düşünceleri bastırmama rağmen google de bir cinlik görüyorsanız bu nedir? O da şudur. Ticaret bir savaştır. Savaşta düşmana hedef şaşırttırmak için çokça hedef gösterirsiniz ve düşman hangisine saldıracağını şaşırır. Bu şaşkınlık içinde siz asıl olanı ilerletirsiniz. Google er yada geç microsoftu bitirecek <<< bunun için bir makele yazdığımda sizinle paylaşmayı umuyorum. (Ben bu dövüşte googleyi tutuyorum) Saygılarımla
|
Google web işii bırakıp donanim ve yazilimla tamamen ugrasip birseyler cikarmadigi surece microsoftu gecmesi imkansizdir. Bu bir gercektir. Google sadece arama motorudur bunun aksini dusunmek bana gore her zaman sacmaliktir.
|
|
||||
|
Alıntı:
4-5 yıl kadar yani sizinle (hala hayatta ve buralarda olursak) 2006 + 5 = 2011 yılında bu konuyu tekrar konuşalım.
|
Planlarıma göre o yıl içerisinde microsoftu ben devirmiş olmam lazım
şaka bir yana kimse ilerisi için bir garanti veremez o konuda haklısın ama görünen köyde klavuz istemez vista çıktığı anda microsoft bir devrime daha imza atacak. Ayrıca 34mbit teknolojisini bırakıp sadece 64 mbit teknolojisine dönüyor. intelle anlaşma yok artık direk amd ile çalışacak. Mac lerdeki performans Vista da da aynen olacak. Bence vista çıkınca googleden söz edilmeyecek bile. |
|
||||
|
Vista dediğiniz şu defalarca ertelenen ürün değil mi? (yani bir türlü çıkartılamayan)
|
bu saçma bir düşünce kanımca neden dersen microsoftun elbet bir stratejisi vardır bu konuda vista şu an hazır aslinda sadece erteleniyor. O beta dige verdikleri versiyonu biz bundan 3.5 sene önce test etmiştik çünkü. microsoft bi strateji peşinde.
|
|
||||
|
Bu saatten sonra google ın sırtı yere gelmez ve şunuda söylemek istiyorum, google büyüyecek ve microsoftuda geçecek,herkezde görecek bunu....
|
|
||||
|
Alıntı:
MS'nin asıl amaçı Vista ile birlikte Palatyum(paladyumda olabilir) projesini hayata geçirme hayaliydi. Proje çökünce Vista ortada kaldım. |
|
||||
|
Şu örneğe bir bakalım:
Sizden çok süper bir tablo yapmanız isteniyor.Karşılığında yüklü bir para alacaksınız ama sizde sadece tek renk bir kalem var(windows) ve birkaç 2. sınıf boya(web hizmetleri).Bunlar sizin işinize yaramaz. Ama kalemi başkasından bulup, boya takımını profesyonelce uygularsanız hem ticaret mantığı kullanarak(300 dolara windows alarak ve google hizmetleri kullanarak) başarılı olabilirsiniz.. Hikaye aslında çok amatörce ama uzaktan bakılınca böyle görülüyor. İçine girdiğimizde ise teknik kapasite olarak çok üstlerde bir Microsoft var. Karşısında ise neredeyse amatör(profesyoneller amatörlerden doğar) manada bilgisayar aleminin hepsi var. Sadece belli bir çatı altında birleşmemişler. Ama hepsi Google'ın ticari zekasıyla Googlecı olmuş vaziyetteler. İlerisi için ne mi olur derseniz Google bir işletim sistemini satın alır ama kendisi geliştirmez. O yine internete yatırım yapmaya devam eder. Microsoft da Davalardan başını kurtardığında işin geç olduğunu sadece bir arama motoru, mesajlaşma yazılımı(ki bu da 2. plana düşecektir) ve İşletim sistemiyle(bir numara) bu işin yürümeyeceğini anlayarak amatör branşlara inmeye başlayacaktır.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|