![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
internet explorer in aptal problemleri bunlar ... bir gün herkes firefox kullanacak sabirsizlikla bekliyorum...
İnternet Explorer sitenizdeki kodları inceliyor eger javascript veya herhangi bir html kodunda yanlışlık görürse o bölümü çıkarmıyor çıkarsada şekilsiz şemalsiz çıkarıyor. Firefox ise hatayı gördüğü anda yapmak istediğinizin ne olduğunu anlayıp onu doğru bir şekilde yansıtıyor. Yani; Seni seviyorum firefox. Allah belanı versin ie. ![]() |
|
||||
|
Opera'yı buldum bırakmıyorum
![]()
|
Alıntı:
![]()
PRli sitenden link sat / sitene PRli sitelerden link al Konu uyuz tarafından (2006-07-03 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Tasarım yaparken bir yerde hata yaparsanız FF bunu size hata olarak döndürebiliyor ama IE tam olarak döndüremiyor. JavaScript kodlarında hata yaparsanız FF'de JavaScript konsolu hatayı yakalamıza olanak verirken bu IE'de neredeyse imkansız gibi bir şey.
Her iki tarayıcının arasındaki farkı tasarımcılar daha kolay görebiliyorken kullanıcılar daha az hata döndüren tarayıcıları tercih ediyorlar. Ben FF'nin günün birinde en iyi tarayıcı olacağını iddia etmiyorum çünkü şu anda bile en iyi tarayıcı. Bunun en iyi örneklerinden biri FF modülerdir, istemediğiniz bir tarafını çıkarır istediğiniz bir modülü eklersiniz. Ama IE'ye bulaşan bir kodu bile çıkarmanız neredeyse mümkün değildir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|