![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Masaüstünde sağ alt köşede adsense istatistiklerinin görüntülenmesini sağlayan programlara güvenebilir miyiz ? ( bence hayır )
Google.com dan direk indirilebilen adsense istatistik programları da var. Bu programları google kendisi yazmadığı halde kendi sitesinde downloada sunmuş. Peki google.com dan indirdiğimiz istatistik programlarına güvenebilir miyiz ? Siz bu programlardan kullanıyor musunuz ? |
|
||||
|
Bu programlara neden güvenemeyeceğimizi öğrenebilir miyim? Birçok yabancı forumda bu programlar paylaşılıyor ve bildiğim kadarıyla kullanıcı sayısı da yüksek. Bir sorunla karşılaşılsa çoktan duyulurdu diye düşünüyorum. Şahsen Adsense Notifier programını kullanıyorum ve çok da memnunum.
Alıntı:
|
güvenilememesindeki sebep basit. Şifrelerini almaları çok basit. Aldıktan sonra banka hesabı bilgilerini değiştirmeleri de çok basit.
|
|
||||
|
Alıntı:
![]()
|
EFT ödemelerde farklı isimlere ödeme alan arkadaşlar oldu sanırım, bu aşamada bir sorun teşkil edebilir.
|
Alıntı:
|
zerre güvenmesem de google kendi sitesinden download ettirdiği için biraz önce indirdim google desktop ve adsense statüs pluginini.. Çok kullanışlı. Ayrıca google desktop programındaki pluginler çoğaldığı için o da kullanışlı birşeye benziyor
![]() |
|
||||
|
link verebilirseniz cok sevinicem..
|
http://desktop.google.com
ilk önce bu programı indiriyorsun sonra da şu plugin i http://desktop.google.com/plugins/i/adsensestatus.html Ama arkadaşın kullandığı adsense notifier daha mı iyidir bilmiyorum.. Google ın sitesinde adsense notifer olmadığı için onu indirmedim başka yerden. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|