![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
"İPUCU Eğer bu ayın 25'ine kadar geçen ayın ödemesini almadıysanız, lütfen giriş e-posta adresinizi ve ödemenizin çek detaylarını belirterek bize ulaşın."
Edindiğim bilgiler doğrultusunda her ayın 25 inden önce biriken kazançları ödeme isteyebiliyoruz Panelimde eft seçeneği olmadığı için ilk defa çek ile istedim biriken ücreti. Bize ulaşından ödeme konulu ticket yazdım. sanırım pin kodu vs. geliyormuş sonrasında bir takım onaylama işlemleri varmış Ödeme konulu maillere google'ın cevap verme ve onaylama gibi aşamaları ne kadar zaman alıyor şuan itibariyle yapacağım bir şey varmı ? Not : bilgi olması açısından yazıyorum biriken kazancım 105 dolardır. |
|
||||
|
hesabım bölümünde 2 seçenek var:
ödemelerimi aylık gönderin / ödemelerimi bekletin eğer ödemelerimi aylık gönderin seçeneğini seçersen, 100$'ı geçtiğin zaman otomatik olarak gönderirler ödemeni.
|
Ödemenin Bekletilmesi [düzenle]
Ödemenin bekletilmesi: Lütfen ödemelerimi aylık gönderin. Ayın kaçı gibi gönderiyorlar panelde gönderdiklerine dair bir bilgi ve mail ile bir bilgi veriyorlarmı birde pin olayı varmış anlayamadım |
|
||||
|
mail ile bilgi vermiyorlar, panelde "Ödeme işlemde" yazar ilk önce, daha sonra "Ödeme" yazar, üzerine tıklayınca çek numaranı vs. görürsün. pin olayı da 50$'ı geçtikten bir kaç gün/hafta sonra ortaya çıkan hadise. adresini doğrulamak amacıyla pin kodu gönderiyorlar adresine (ulaşması 30 günü buluyor), bu pini hesabındaki forma girdikten sonra ödeme alabiliyorsun. henüz pin girmediysen ödeme alamazsın.
| Stil | |
|
|