![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast-current-conditions.asp?partner=forecastfox&zipcode=MEA|TR| TU021|BURSA|&metric=1
bu sitede banlanmıyorsa artık ne diyeyim.sağ taraftaki google reklamına dikkat edin. adsense çerçevisini kaldırmış yani ads by google yazmıyor onun yerine tepede grafikle hazırlamış ads by google diye gerçi bu o kadar fena bir durum değil ama reklamın yeni pencerede açılması olayına ne demeli 10 kusurlu hareketten biri. Kodlarda değişiklik yapmışlar v.s. ama eminim ki bu sitenin de adsense hesabı kapatılmayacak
|
başlığı görünce sadri alışığın filmi geldi gözlerimin önüne ...
budamı gol değil be. bu damı gol değil abiler. ALLAH aşkına budamı gol değil söyleyin ![]() konuyu cıvıttım kusura bakmayınız. saygılar....
|
Alıntı:
yanlış hatırlamıyorsam günde 330 000 çoğul... |
|
||||
|
Alıntı:
"Adsense, bir dram filmi ! " sinemalarda
|
Alıntı:
Ben biraz açıklamaya çalışayım.. Adsense, hiti uluslararası olan ve milyonlarca gösterimi bulunan çok büyük sitelere ( lycos, cnn, go.com etc..) "Adsense Premium" hizmetini vermektedir. Adsense premium hizmeti ile reklamlar istenilen ölçüde kişiselleştirebilir. Accuweather.com Alexa verilerine göre dünyanın en çok ziyaret edilen 497. sitesi.
| Stil | |
|
|