![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Newyork Laser Hair Removal olabilir beyler, overture kayıtlarına baksanıza:
Premier NYC Medical Spa Affordable laser hair removal in NYC. Multiple FDA approved lasers. Board certified physicians. www.litetouchlaser.net (Advertiser's Max Bid: $40.01) Laser Cosmetica - Laser Hair Removal NY Remove unwanted hair. Guaranteed results. Physician-supervised. Up to 30% Off. Locations in NYC, Long Island and Westchester. www.lasercosmetica.com (Advertiser's Max Bid: $39.01) Dr. Bracci's Verve Laser Center Board-certified doctor. Laser hair removal in NYC and Long Island: Botox and laser wrinkle. www.vervelaser1.com (Advertiser's Max Bid: $38.02) |
|
||||
|
Alıntı:
seni saygıya davet edıyorum.İnsanları hileye teşfik etmemek adına bu cumleyı kurmustum. daha sakın olabılırsınız.saygılar. ayrıca overture kayıtları tam bir palavra. Bu kelımeler bu degerlerı sadece cok nadır verıyor.ve tam kelıme randımanını almanız gerekıyor. mEsela oyle kelımeler varkı ornegın 1 tıklamaya 1,14 ün altında ucret vermıyor mesela 200 tıklamamı oldu alacagınız para 228 doların üstünde bır deger oluyor.Bunun altına asla inmiyor. saygılar. |
|
|||
|
Alıntı:
Bişi yazarken kelime oyunları yapmayalım mana havada kalmasın , açık ve net yazalım.. Saygılar. |
|
|||
|
i.s.a.q ım burda neyin hilesi yapcazki hileye tesfik olsun sadece paylasım bu vermek istersen kelimeleri verirsin vermek istemiyorsan seni kimse zorlamaz
mesala ben hosting kelimesinden 1.14$ aldım bi sefer ama |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|