![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
ya iyide birinicisi sitedenki google reklamlarını aradığım halde zor buldum, ikincisi sitenin içeriği hep ıvır zıvır, böyle bir siteden adsense olarak ne bekliyorsun onu anlamadım üçüncüsü türkçe sitede ingilizce reklamların ne işi var onu da sen anlamamışsın dördüncüsü iframe içinde ingilizce reklam çıkarttırıp kendini bir güzel banlat.
|
|
||||
|
Alıntı:
iframe google yasak değilmiş ?bilmem doğrumu ? |
|
||||
|
Ya, iki gün sonra gelip adsense'den atıldım diye ağlarsınız!
Nasıl para kazanırsın adsense'den: - Keyword döşe (en fazla veren ingilizce kelimeler olsun) - Tam ekran pop up aç - Adsense reklamlarının üstüne "Aşağıdaki reklmalara tıklayın, reklam gelirlerini kimsesiz çocuklara bağışlayacağız" yaz. (Reklamlar mümkünse iframede forex kelimeliri döşenmiş bir sayfada olsun) - Spam mail yolla, "Reklamlara 3 gün içinde tıklamazsanız Kevin gibi bacağınız kopar, tıklarsanız George gibi bir fabrika açar paranın dibine vurusunuz" yaz. - Arkadaşlarına söyle her gün 5 kere tıklasınlar, sende internet kafeleri dolaş, 5'er kere tıkla. - Sadece adsene reklamı ve keywordler döşenmiş sayfanı "ana sayfa" olarak kilitlet ki hem hayır duası al, hem para kazan. - Bir ay sonra Adsense bölümüne "Allah belasını versin Google beni banladı" diye konu aç. O zamanda, yukarda fikir veren arkada.şlar sana gerekli yardımı yapar.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer volutpat. Konu caper tarafından (2006-03-13 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
@theersin dediğin şey hile
Kazanç konusunda haklısın.Hilesiz kazanamazsın pek bana göre bu sitede.Bu kazancın üzerinden orantılı olarak 600 clicke 11 $ falan verir.Reklamı görünür yerlere dikkat çekecek şekilde koy.Renk tonlarını siteyle zıt yapmayı dene daha çok dikkat çeker.Ama hitinde fazla sayılmaz 500-800 tekil arası.Kazanmak için çok hite ihtiyacın olacak. Bu arada sitende bikaç sorun görünüyor.583. ve 601. satır falan.Onlarıda düzelt. Kolay gelsin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|