![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
, aranızda Adsense gelirini yeterli görüp işinden istifa eden oldu mu? Merak ettiğim Türkiye'de kendini ya da ailesini geçindirebilecek kadar Adsense geliri olan var mı?
Hoş, sadece Adsense'e bel bağlamak yumurtaları aynı sepete koymaya benziyor ama yurtdışında işini bırakıp tam-zamanlı Adsense için çalışan çok kişi var. Özellikle ücretlerin düşük olduğu bir bilgisayar mühendisinin 500 dolara çalıştığı Hindistan'da bu örneğe daha sık rastlanıyormuş. |
|
||||
|
Alıntı:
Çünkü işyerinde çalışarak evden çıkmayı, sosyal hayata atılmayı daha uygun buluyorum.
|
Para geliyorsa AdSense'den gelmeye devam etsin, işi niye bırakacağım ki fazla para göz mü çıkartıyor
![]() Zaten sitede reklama ben mi tıklıyorum ki gelen giden tıklıyordur evde oturup napacam site için, raporlarımı hep takip etcem Musluk aksın ben işteyken, ne güzel işte, yan gelirim olur |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|