![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Hesap paneline girip çıktıkdan sonra, arkası reklamlarına da tıklarsan direk atılırsın.
Harici tıklamalarını para olarak sayabilir, ancak senin tıkladığın anlaşılırsa ki önceden paneline girdiğin makinadan tıklıyorsun anlar. "Geçersiz tıklama" gibi standart 1 e-posta ile atılırsın. Ancak 5-10 tıklaman sana ban olarak geri döneceğini pek sanmıyorum, ilk dediğimi yapmamışsan.. Genede Google bu, hile yapmayanlar bile atıldım diyor, hiç bir şeyin güvencesi yok anlaşılan. |
|
|||
|
bir arkadasimin basina gelmisti. birkac gun icinde atildi. atilma sebebi o muydu bilmiyorum. belki tesaduftu. ama atilmisti.
|
tıklayıp tıklayıp panele girip sazan gibi kontrol etmemek lazım tabi
![]() kendi reklamınıza da "yanlışlıkla" 10 kere tıklamamalısınız onlar başkaları tıklasın diye siz yayıncısınız sadece.. gugıl amcaya mail atarak durumu açıklayayabilirsiniz
|
pek bir ise yarayacagini sanmiyorum
|
aynı şey yanlışlıkla bnm de başıma geldi. googledan özür dilereyek o günkü hesabımın sıfırlanmasını talep ettiğim bir email yolladım.
adamlar bu seferlerlik bişiiy olmaz ama bi daha olmasın diye bir şey yolladılar. yalnız ben google türkiyeye bugüne kadar hiç yazmadım. hep ing yazıyyyorum, o adamlar daha anlayışlı. gonderdikleri email: Hello, Thank you for your email. We appreciate your notifying us of the clicks that have been made on your Google ads. Please note that clicking on your own ads for any reason is prohibited, as it has the potential to inflate advertiser costs. We appreciate your efforts toward avoiding such clicks in the future. For future reference, to check the destination of ads on your page without the risk of invalid clicks, we suggest using the AdSense Preview Tool, available here: https://www.google.com/support/adsen...c.py?topic=160 For additional questions, we suggest you visit our AdSense Support site at https://www.google.com/support/adsense . If you're unable to find an answer to your question on our site, please feel free to reply to this email. Sincerely, Becky The Google AdSense Team Konu theUnique tarafından (2005-12-25 Saat 07:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
1 günde 1 tıklamayla birşey olmuyor.
Ben tıklanması gereken linke çok yakın koymuştum. ve yanlışlıkla link yerine reklama tıkladım. Bu olay 3 defa gerçekleşti farklı günlerde. Atıldım diye korkmuştum. Ama korkum boşa çıktı. Sanırım buna bir limit koymuşlar. 1 defa tıklamayla birşey olmuyor. Tabi hile yapmıyorsanız. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|