![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar bu PIN kodu ne ile gonderiliyor normal posta ile mi ? Eğer normal posta ileyse diyelimki postada kayboldu, bir şekilde elime geçmedi PIN kodu tekrar yeni bir PIN kodu taleb edebiliyor muyum ?
|
|
|||
|
3hafta sonra yenisini istiyebiliyorsun..
Gelen zarftaki kodlar değişmiyor yani 10tane istesen de hepsinde aynı PIN yazıyor.. Mesela bana sonradan gelen 2zarfta da aynı kod vardı ![]() |
|
||||
|
1ay 1hafta oldu artık pin geliş süresi
![]()
|
bi 50 dolar oLsun düşünürüz
zaTen oLdukTan sonrada banLıyor gokıl amca o banlamaktan bıktı ben tekrar kayıt olmaktan bıkmadım anLamadım giTTi manyak bi çekim kuvveTi var ehuehu geLir dosTum merak eTme geLmesse yine isTe oLmadı bi daha isTe ![]()
|
Alıntı:
Yani bu durumda PIN'i 28 ekimde oluşan birisi senden 23 gün daha az bekleyecektir. 3 PIN istedim anladım. 1. PIN 15 Ağustos idi, büyük ihtimal 30-31inde postaya verildi topluca 14 Ekimde aldım. Hesaplayın tam 59 gün. 2. ve 3. PIN isteğim 13, 28 Eylül ay sonu postalar topluca geldiği için pinler 2si birlikte geldi 5 Kasım, beklenen 39 gün ( 28 eylüle göre ) 13 Eylül pinine göre 54 gün Anladığım ince nokta Pin kodu ay sonuna doğru yaratılanlar daha az bekliyor cünkü postalar ay sonu topluca cıkıyor. Ayın 5inde pinim yaratıldı diye arkadaşım haybeden -bence- 25 gün bekleyecek pinin senin orada ki diğerleride cıksın Bu yüzden eline geçiş süresi biraz uzayacak.Hepsi tabi bunların benim kendi iddialarım deneyimlerime dayanarak yorumladım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|