![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba benim eylül ayında googleden 400$ lik bir çekim vardı hesap onaylandı kazançlara eklendi hilesiz feln
bu ayın 13 15 i gibi pin geldi girdim sonra bu ay 20 si gibi daha once banlanan hesap la ilişkiniz var diye attılar daha once boyle bir banlanan hesabım vardı ama hilesiz kazandım 400$yi gelirmi? sizce. pin feln girdim |
|
||||
|
Alıntı:
lütfen iki hesabın bilgilerini karşılaştırarak bir belirtin de faydalanalım: üye olunan IP (aynı / farklı?) üye olunan isim (aynı / farklı?) üye olunan site (aynı / farklı?) üye olunan site host NS (aynı / farklı?) üye olunan site whois (aynı / farklı?) üye olunan adres (aynı / farklı?) üye olunurken edilen dualar (aynı / farklı?)mutlaka cevap bekliyorum. Aldığınız atılma maili gerçekten ilginç bir çok kişi için faydalı olacak cevabınız.. saygılar.. |
|
|||
|
üye olunan IP (aynı / farklı?) farklı
üye olunan isim (aynı / farklı?) farklı üye olunan site (aynı / farklı?) farklı üye olunan site host NS (aynı / farklı?) aynı üye olunan site whois (aynı / farklı?) farklı üye olunan adres (aynı / farklı?) aynı üye olunurken edilen dualar (aynı / farklı?) aynı ![]() + buddualarda aynı |
|
||||
|
arkadaşlar daha önce bo forumdada paylaşmıştım sorun yaşadığım bir insanın hileli tıklamaları sonucu google'dan haksız bir şekilde banlandım.
şimdi o siteye benzer bir içerikle ama farklı bir domain ve farklı bir tasarımla yeni bir site açtım. google adsense'e bir arkadaşım adına üye oldum adres vs. bilgileri tamamen farklı. edilen dualarla beraber üye olunan IP (aynı / farklı?) farklı üye olunan isim (aynı / farklı?) farklı üye olunan site (aynı / farklı?) farklı üye olunan site host NS (aynı / farklı?) AYNI üye olunan site whois (aynı / farklı?) farklı üye olunan adres (aynı / farklı?) farklı üye olunurken edilen dualar (aynı / farklı?) AYNI üye olunan sitelerin bulunduğu server AYNI bir sorun olurmu ikinci kez ban yemek istemiyorum. bir aydır google alternatifleri ile uğraşıyorum ama ADSENSE halen tekel ne yazıkki.. mecburen yaranmak zorundayız adamlara.
| Stil | |
|
|