![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
2. siteye Adsenseyi eklemen için başvuru yapmana gerek yokki. aynı adsense kodunu kullanabilirisin.. ama ben o sitenin istatsiklerini ayrı görmek istiyorum dersen, ordan ayrı bir kanal oluşdur diceksin, ve kodu aldığın sayfada o kanalı seçceksin ve oluşdurduğu kodu yerleşdirceksin diğer siteyede.
|
|
||||
|
tamam ben aldım kodumu direk olarak diyer siteme yerleştirdim ve oldu diyorsun. Eyer diyer sitemin içerigi adsense kurallarına aykırı ise yada benim sitemin kodunu başkası sitesine koydu ve o sitede illegal bir site ise ne olucak ? yani bunu nasıl anlıyacaklar senin dedigin gibi yaparsam çok genel olur fazla bilmiyorum bu adsense yi dahada acıklarmısınız
teşekürler |
|
||||
|
Hesaba giriş yap.
-İçrik için Adsense --Kanallar ---ordaki aşşağıda "Özel Kanalları Yönet" ordaki bölüme mesela "eben" yaz. sonra "Yeni bir Kanal Yaratın" butonuna tıkla. ---sonra reklam düzen kodu sayfasına gel.. ordaki "Kanal" seçimini eben yap. aşşağıdaki kodda böle bişey eklenir o zmn ==> "google_ad_channel ="sayılar455";" o kodu al yapışdır sayfana. bu kdr. ps: kanal oluşdurduğunuz zaman kanalların istatsikleri biraz gecikmeli gelir. |
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|