![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
tekil 8000 hitim var. ama kimse relamlara tıklamıyor ve bazı reklamar bazen çıkıyor bazen yerinde hiçbirşey çıkmıyor neden olabilir? 8000 kişiden 1000 tanesine tıklatabilsem baya bir para yapar. şuan günlük 1dolar civarı para kazanamıyorum desem yeridir.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim.
Konu InceleNet tarafından (2005-09-30 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
bu konu forumda defalarca tartışıldı.arama yaparak bilgi alabilirsin.ben yine de özet 1-2 şey yazacağım..
reklam için ayrı bir block açıp ziyaretçilerinin reklamlarına tıklamasını beklemiyorsun umarım ![]() reklamları içeriklerin içine sakla.arka planla aynı renkte olsun.dikkat çekici olsun.yani siteye giren ziyaretçi "aa bu da ne.bi tıklayayım" diyebilsin. forum sitesi olduğundan gösterim ve tıklama oranları arasında büyük fark olacağından,oran düşeceğinden kazancın düşük olacaktır.belirli yerlere koyabilirsin reklamı.mesela özel mesaj bölümü ya da ne bileyim..sadece foruma mesaj yazarken falan çıkartabilirsin reklamı... benden bu kadar.forumda arama yaparsan daha iyi bilgilere ulaşabilirsin. iyi çalışmalar.. |
|
||||
|
incele.net msn gel yardimci olayim dostum msn: furkaned@messengeruser.com
sanırım diğer msnde varsin |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|