![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
100 doları geçemeyenler ödeme geçmişine böyle hesaplarınız geçtimi?
Bugün ben yeni gördüm de ama bununda bir anlamı yok sanırım değil mi? Yada buraya geçerken aylık olarak istatistiklerimizi bakılıp kontrol sonrasımı geçiyorlar yada otomatik bir sistem mi
|
|
|||
|
Bu tip konular daha onceden forumda konusuldu isterseniz bir arama yapmayi deneyin.
Her ay " Sizin cekiniz kesildi mi ? ", " kargonuz geldi mi ", " hesaplar kesildi mi ? " gibi sorular soruluyor. Daha dogrusu sorular degil konular aciliyor. Bunlarin gereksiz oldugunu dusunmekteyim. Odeme kisminda odeme yazmis ise odemeye gecmistir. Ay sonunda yakin ( 22-26 arasi ) da cekiniz kesilir. Saygilar. |
|
|||
|
Sorumu anlamamışsın. Ben ödeme ile ilgili bir soru sormadım ki
![]() Sadece aylık gelirler kazanç olarak haneye geçiyor bu otomatik bir sistemlemi yoksa hesaplar incelenip(hile vs. için) mi geçişi onaylanıyor o kısma geçişi gibi bir soru sormuştum. |
|
|||
|
Lord Yengeç arkadaşım, galiba ben o kadar karışık yazmışım ki gene
Sende anlamamışsın ---------- Hesaplar 1 gün değil o ay kaç gün çekiyorsa o kadar gün inceleniyor.. Bir sorun olmadığı taktirde, öğrenmek istediğin buysa evet Otomatik hesaba işleniyor bloklar halinde.. İyi paylaşımlar.. ----------- Olarak Majestic cevapladı, Otomatik hesaba işlenip işlenmediğini merak etmiştim ay sonu birikenlerin cevapı aldım, ilgin için teşekkürler
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|