![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ilk Adsense account'imi pederin ustune acmistim. Ayni adresi verip farkli bireyler ustune hesap acabilir miyiz? Deneyen var mi?
Olmazsa ilk adresi biraz degisik verip (hedef ayni) acabilir miyim? Mesela no xx/xx yerine, xx apt. no: x diyebilir miyiz ![]() Tecrubelilerden tuyo(lar) istiyoruz ![]() dipnot: bu konu farkli topicler altinda yuzeysel olarak anlatilmis fakat, tek bir topic altinda anlatilmasinin uygun olacagini dusunerek topic acma eylemi girisiminde bulunmus bulunmaktayim.
d Konu DefauLt tarafından (2005-09-01 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Olmazsa ilk adresi biraz degisik verip (hedef ayni) acabilir miyim? Mesela no xx/xx yerine, xx apt. no: x diyebilir miyiz
-- aynı isimle farklı site ile başvurdum açtım. no: apt: olayları ile. sorun yok yani
|
walla benim denemediğim hiçbirşey kalmadı aynı adres kaç değişik şekilde yazdım Allah bilir.ve hepsi onaylandı.10 dan fazla hesap açtım desem doğrudur şimdiye kadar
![]() |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
arkadaşım google hesaplarından biri ile uyuşması durumunda böyle bir hesabın var oldugu şeklinde email atıyor.
aman dikkat hangi başvurunun kabul edildiğini iyi bil. benim başıma geldi baş agrısı valla... kolay gele.
|
Alıntı:
|
|
|||
|
önceden başka domaine açtıgım hesabın emailini ve şifresini buldum
zaten bu açılan hesap diğer başvurularımın reddinin nedeniydi. ... onun bilgileri ile kanal yöntemiyle diğer domainlerimde reklam yayınlıyorum... lafın kısası . ... kabul etmiyor google. hiç bir bilgin birbirine uyuşmuyacak dayın teyzen varsa onların adına yapacan....
|
aslında bende düşündüm çift hesap açmayı ama, iki hesap açılsa, aynı Ip adresleriyle hesaplarına giriş yaparsak bu durumda hesaplardan bi tanesi banlandığında diğerinide banlayabilirlermi ?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|