![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
selam herkese ben google adsensten para kazanamıyorum.Sayfa gösterimi 4000 oldu bugun.25 tık yapıldı ama 0.62 kazandım
sizce bu garip degil mi?Genel hizmet reklamı da almıyor.Bazı siteler 9 tıkla 2 dolar alıyor.Onlarda kaliteli reklamlar cıkıyor ama bende niye cıkmıyor?İçerik az degil yarıdm ederseniz sevinirim. www.mizahdelisi.com iyi aksamlar
|
Benimde kazancım pek parlak değil google den diğer vatandaşlar nasıl bu rakamlara ulaşıyor sa ilginç ama gerçekten kafalarını çalıştırdıkları bir gerçek. Benim her geçen gün kullanıcı ve ziyaretçim arttığı halde... (Hatta kiraladığım dedicated server mysql servisi cok yuklendıgı ıcın ram ıhtıyacı bulunmakta onuda 1 giga ram'e cıkarmam gerekıyor... Bu arada snort ıle tespitimde mysql e yuklenmesının saldırı olmadıgını anladım) İçerik desen ohooo kaynıyor... ben bir ara 11 dolar ları gördüm günlük googlede su aralar 3-4 dolarda geziyor günlük... 5000 + iken 6000+ zıyaret 25000 - 30000 page gosterımı artı yabancı içerik ve ziyaretçilerimin en buyuk kısmı ingiltere - amerika ve avusturalyadan istatistiklerim bu şekilde... Ben bir çok kişinin değişik yöntemler bularak iyi kazanç sağladığını dusunmekteyım... Tabi bu yontemlerı paylasmazlar cunku artık hayatlarını bu sekılde kazanıyorlar... Bunları arastırıp dusunup bizim bulmamız gerekıyor!
Sevgiyle kalın... |
|
||||
|
hesabimdaki bazı dalgalanmalar :
yabanci : 76tik USD 13,23 yabanci : 3tik USD 1,25 türk : 8tik USD 0,35 türk : 4tik USD 0,04 yabanci reklamda dalgalanma 0,10-0,50 arası olur. turk reklamlarda dalgalanma 0,01-0,05 olur. ayrıca mizahdelisi siz 35ytl ile popup reklam almaya devam ederseniz inan hicbir zaman hicbirsey kazanamazsınız.o google reklamı koydugun yere Yeşilkart koysan inan daha fazla kazanma şansın var. Ayrıca popup açtıgın site + köşede banner reklam verdigin siteler spam yapan siteler bu sana + olarak değil - olarak dönecektir. Komedi siteleri de para kazanabilir www.lagaluga.com bir ornektir. Sizlere pm attım mizahelisi inşallah birşeyler yaparsınız. Bu arada ben "Sevdik" furkaned kullanıcı adını şimdilik arkadaşımın nicki ondan kullanıyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|