![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkadaşlar ben şimdi 4 aydır biriktiriyorum parayı bu ay yani 15 ağustosdan önce ödemeyi aktifleştirdim.ayın 15inde gönderiliyor falan diyor.express teslimatı seçtim. ne kadar günde gelir orda 1 hafta falan diyor ama ?.. sanırım dhl.com.tr den bakmamız için bi kod geliyormuş oda gelmedi bana.bilgi verirseniz sevinirim..
birde gönderilecek çekin miktarı bu 15 ağustosa kadar ne kadar birikmişse o kadarmı gelir yoksa temmuz ayıda dahil o ayın sonuna kadar birikmiş paramı gelir.. ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin.. |
|
||||
|
ayın 22-23 unde onaylanır 26 sında falan gönderilir çek.o kod u çek yollandıktan sonra DHL yi arayarak öğrenebilirsin ismini adresini verip alıyosun, çek eline ortalama 4 günde ulaşır (geçen ay ne çile çektik, inş. bu ay olmaz )
|
|
|||
|
15 Ağustos'a kadar biriken para gelmez. Temmuz 31'den önce ne kadar kazandıysan gelir.
Kargoda gelirken sorun çıktığı için Google taşıma ücretini iade etmiş galiba. Google'u daha da sevmeye başladım ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
google ödemeleri ay ay hesaplıyor ve daha ağustos ayı bitmediği için ağustos ayı için alacağın para hala hesaplanmakta. google da daha bitmemiş bir ayın parasını göndermediği için en son tamamladığın aya kadar olan paraların toplamını gönderir, yani arkadaşların da dediği gibi 31 temmuza kadar birikmiş ne varsa onlar bu ay onaylanır express seçtiyesen eylül ayının ilk günlerinde çek elinde olur.
| Stil | |
|
|