![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Elime geçti size de faydası olur belki.
www.netteyiz.gen.tr/4000_Adsense_Keywords.txt |
|
|||
|
Büyük şirketler senin düşündüğün gibi düşünmüyor olayı. Sonuçta belli bir reklam bütçeleri var ve ona göre hareket ediyorlar. Ben zamanında 6.75$'a domain alıp 3.99'a satıyordum 3$ zararım vardı ama 10 müşteriden biri hosting alıp zararımı kapatıyordu. Edindiğim müşteriler de yanıma kar kalıyordu. Tamamen türk ziyaretçiye sahip olan sitelerimden birine sadece bir tıka 2$ vereni gördüm o da domainden daha karsız bir iş.
Kazançtaki farkı görmek istiyorsan kelimelere göre bir site yapmayı deneyebilirsin. Tabi Türk ziyaretçileri de içine alacak şekilde reklam içeren. Belki 4$ almazsın ama 0.5$ alabilirsin. |
|
|||
|
Nasıl %90 oranını verebiliyorsun anlayamıyorum. Bir kere yarısından fazlası 1$'ın altındaki fyatlar.
Neyse yorum size kalmış tabi. Şu kadarı yanlış şu kadarı doğru mu diye kimseyle tartışmaya girecek değilim. Yabancı ziyaretçilere göre hazırlanmış bir liste ve güncelliği tartışılır. Benim şu ana kadar denediğim kelimelerde türk ziyaretçiler olmasına rağmen arada çok büyük uçurumlar yok bunu söyleyebilirim sadece. Kafadan şu kadarı doğrudur yanlıştır diyemem. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|